Werkstudent techniek Nijkerk

Een technisch installatiebedrijf met meerdere vestigingen door heel Nederland, deze functie is voor de locatie Nijkerk.

Solliciteer

Wie zoeken we?

In deze tijdelijke functie ondersteun je de werkvoorbereider. Een greep uit je werkzaamheden: administratieve taken in het projectdossier, zoals het aanmaken van projectdeelnummers, het doen van een KLIC-melding, ondersteunen in het opstellen van rapportages en het aanvragen van offertes.

Wat neem je mee?

Voor deze tijdelijke opdracht zoeken wij een administratief onderlegde student. Heb jij een opleiding in technische richting of affiniteit met techniek dan maken we graag kennis met jou! Volg je een studie die niets met techniek te maken heeft? Geen probleem, als je administratieve ervaring hebt nodigen we je ook uit om te reageren.

Wat wordt er geboden?

Wij bieden een afwisselende tijdelijke functie voor een student die 16 tot 24 uur per week beschikbaar is. Zit jij in een tussenjaar of ben je aan het afstuderen en heb je voldoende tijd over? Dan ben jij de persoon die wij zoeken. Het kantoor waar je komt te werken zit in Nijkerk. Af en toe wordt je op kantoor verwacht, maar in deze functie kan je ook veel vanuit huis werken. Het gaat om een tijdelijke rol voor een aantal maanden, een exacte einddatum is nog niet bekend.

Sollicitatieprocedure

Word jij enthousiast bij het doorlezen van dit profiel? Bel, mail of app ons dan, we vertellen je graag meer!

Uren 24.00
Regio NIJKERK

Inschrijving

De onderstaande velden met een ! zijn verplicht

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
CV gegevens

CV upload

Bladeren
Werkervaring, motivatie of omschrijving
Nog 900 tekens toegestaan.