Administratief medewerker

Deze organisatie is specialist en marktleider op het gebied van boven- en ondergrondse leiding- en kabelinfrastructuur.

Solliciteer

Wie zoeken we?

In de rol van administratief medewerker word je onderdeel van één van de uitvoeringsteam. Dagelijks werkt dit team in opdracht van de netbeheerder(s) in de regio Rotterdam en Den Haag.
Je bent als administratieve duizendpoot als een vis in het water als jij de hele dag mag bezighouden met diverse administratieve werkzaamheden. Een greep uit het takenpakket:
- Inkooporders maken voor onze onderaannemers.- Productiestaten controleren, archiveren en dienen in het portal van onze klant.- Aangeleverde nieuwe werkmappen archiveren, printen en klaarmaken voor de uitvoering buiten. - Bijhouden van de algemene mailbox.- Samen met werkvoorbereider bewaken of alle kosten en opbrengsten van de projecten op tijd in systeem staan.

Wat neem je mee?

Om deze rol goed te kunnen vervullen is het volgende belangrijk:
- Je hebt MBO+ werk- en denkniveau;
- Je hebt het vermogen om snel te kunnen schakelen, jij doorziet processen en je weet als geen ander wat jij kunt doen om het gehele poces vlekkeloos te laten verlopen;
- Je werkt gemakkelijk met diverse systemen, zowel Office als interne systemen;
- Je werkt snel en accuraat;
- Je bent goed in staat nieuwe informatie tot je te nemen;
- Je bent bij voorkeur 40 uur per week beschikbaar, 32 is eveneens een mogelijkheid.

Wat wordt er geboden?

In eerste instantie werk je via U-Boss uitzendbureau, de CAO voor het terbeschikking stellen van uitzendkrachten is voor jou van toepassing. Dit betekent onder andere: - 25 vakantiedagen bij een fulltime werkweek; - 8.3 procent vakantiegeld; - Pensioenopbouw na 8 weken. Na de uitzendperiode en afhankelijk van jouw functioneren is het mogelijk dat je direct in dienst gaat bij de opdrachtgever, waarna jij van hun secundaire arbeidsvoorwaarden gebruik gaat maken.

Sollicitatieprocedure

Ben jij een werkpaard, vind je het leuk om administratieve werkzaamheden te verrichten en doe jij dat graag in een gezellig team? Dan willen wij graag kennis maken!! Stuur je CV via de solliciteerbutton en wij nemen z.s.m. contact met je op!!

Uren 40.00
Regio ROTTERDAM

Inschrijving

De onderstaande velden met een ! zijn verplicht.

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
CV gegevens

CV upload

Bladeren
Werkervaring, motivatie of omschrijving
Nog 900 tekens toegestaan.