Communicatie medewerker

Grootste onafhankelijke specialist van Nederland en België op het gebied van software testing en marktleider op het gebied van testopleidingen. Samen met onze testprofessionals bieden wij onze opdrachtgevers de juiste testdienst(en), op het juiste moment. Hierbij stellen wij ons onafhankelijk op en ondersteunen wij onze klanten op verschillende facetten van het testvak. Of het nu gaat om advies, uitvoering en/of geaccrediteerde opleidingen, klanten vinden het bij Polteq: dé specialist in testen en softwarekwaliteit! Vestigingen in Amersfoort, Amsterdam, Deventer, Rotterdam, Eindhoven, Groningen, Maastricht en Leuven (België) zijn wij dan ook altijd dichtbij.

Solliciteer

Wie zoeken we?

Voor onze afdeling marketing & communicatie in Amersfoort zoeken wij een medewerker Communicatie. De afdeling is verantwoordelijk voor de corporate, interne en externe communicatie.

In de functie van communicatie medewerker bestaan jouw werkzaamheden uit; optimaliseren, creëren en verzorgen alle online en offline communicatie, zowel intern als extern, creëren en bewerken van foto- en videomateriaal, ontwerpen en realiseren huisstijlmiddelen, promotiemateriaal en relatiegeschenken, beheren en optimalisatie van de website (inclusief SEO), beheren, analyseren en optimalisatie van social media(campagnes), monitoren van Google Analytics, ondersteuning in de organisatie van beurzen, conferenties en klantenevenementen inclusief de publiciteit hieromheen en bijdragen aan en uitvoeren van het marketingcommunicatieplan.

Wat neem je mee?

Voor de functie communicatie medewerker is het van belang dat je beschikt over:
- MBO-/HBO-werk- en denkniveau richting communicatie, Communication & Multimedia Design, marketing of vergelijkbaar;
- Goede beheersing van de Nederlandse taal, in woord en geschrift;
- Een teamspeler, maar je kunt ook goed zelfstandig werken;
- Creatief, proactief, oplossingsgericht, flexibel en beschikking over een ‘hands-on’ mentaliteit;
- Kennis van het Adobe pakket (Indesign /Photoshop/Illustrator), Canva, Office 365 (SharePoint), SEO, Google Analystics, social media, ervaring met WordPress als CMS is een pré.

Wat wordt er geboden?

salarisindicatie is €3.000-3.5000, maar is zeker ook afhankelijk van ervaring; een fijne werksfeer in een informeel en enthousiast team; een boeiende en veelzijdige functie, waarbij geen dag hetzelfde is; werken bij een solide en dynamische organisatie met een innovatief en menselijk karakter; veel ruimte voor eigen ideeën, inbreng en persoonlijke ontwikkeling; verschillende mooie regelingen zoals: telefoon, laptop, onkosten- en thuiswerkplek vergoeding 26 vakantiedagen met de mogelijkheid tot het kopen van twaalf extra dagen (op basis van 40 uur); Een passend salaris op basis van opleiding en ervaring.

Sollicitatieprocedure

Is deze baan jou op het lijf geschreven? Wacht dan niet langer en reageer direct! Dit kan via de sollicitatiebutton 'solliciteer'. Mocht jij meer informatie over deze functie willen, neem dan contact met ons op via 030 - 2 33 11 44 of mail ons via potterstraat@u-bossuitzendbureau.nl.

Uren 40.00
Regio AMERSFOORT

Inschrijving

De onderstaande velden met een ! zijn verplicht.

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
CV gegevens

CV upload

Bladeren
Werkervaring, motivatie of omschrijving
Nog 900 tekens toegestaan.