IT Servicedesk medewerker

Je komt te werken bij bol.com een snelgroeiende webwinkel die meer dan zes miljoen klanten laat kennismaken met hoe eenvoudig winkelen is bij een webwinkel. Met het grootste gemak kiezen zij uit het eindeloze en steeds verder groeiende assortiment van deze winkel met onder meer entertainment, speelgoed, elektronica, klus-, luxe- en babyartikelen. Bij bol.com leveren meer dan 2.200 collega’s een unieke bijdrage om samen retail te veranderen en daarmee het dagelijks leven makkelijker te maken. Daarbij maakt het niet uit welke functie je vervult of in welk team je zit. Met elkaar zijn wij verantwoordelijk voor deze gezamenlijke missie.

Solliciteer

Wie zoeken we?

In de functie van IT Servicedesk medewerker ga jij tickets afhandelen (telefonisch, chat of tickettool) en een correcte CMDB onderhouden, indien nodig werk je mee aan projecten. Verder help jij mee bij het verbeteren van het team bij het implementeren van nieuwe ideeën.

Wat neem je mee?

Voor de functie van IT Servicedesk medewerker is het van belang dat je beschikt over de kennis van de volgende vaardigheden:
- (Azure) AD
- Office365 (incl Teams)
- Powershell (able to build scripts)
- Jira & Confluence is a pro
- CMDB management

Wat wordt er geboden?

Een marktconform salaris afhankelijk van leeftijd en ervaring, per direct fulltime voor 3 maanden met mogelijk kans op verlening. Je komt te werken in een jong, gezellig en hardwerkend team, met regelmatige borrels, een baan bij het grootste e-commercebedrijf van de BeNeLux en een internetvergoeding want op fulltime basis werk je gedeeltelijk vanuit huis.

Sollicitatieprocedure

Is deze baan jou op het lijf geschreven? Wacht dan niet langer en reageer direct! Dit kan via de sollicitatiebutton 'solliciteer'. Mocht jij meer informatie over deze functie willen, neem dan contact met ons op via 030 - 2 33 11 44 of mail ons via potterstraat@u-bossuitzendbureau.nl.

Uren 40.00
Regio UTRECHT

Inschrijving

De onderstaande velden met een ! zijn verplicht.

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
CV gegevens

CV upload

Bladeren
Werkervaring, motivatie of omschrijving
Nog 900 tekens toegestaan.