Commercieel medewerker Utrecht

Waar kom jij te werken? Je komt te werken bij een software leverancier voor verkeer, mobiliteit en transportplanning. De logistieke divisie biedt geavanceerde rit-routeplanning software technologie en consultancy aan. Onze software zorgt ervoor dat organisaties transport kosten besparen en efficiënt rit en routeplanning scenario’s tot hun beschikking hebben. Wij plannen alles wat mensen en goederen over de gehele wereld beweegt. Onze organisatie groeit en opent jaarlijks vestigingen over de hele wereld. Hierdoor worden nieuwe markten bereikt.

Solliciteer

Wie zoeken we?

Ben je goed in het maken van afspraken voor ons sales team per telefoon of email, relaties opbouwen met potentiële klanten, luisteren naar potentiële klanten en zo vraag en aanbod samen brengen, informatieve gesprekken voeren per telefoon en al je contact momenten netjes en geordend in ons CRM verwerken?

Ligt jouw passie binnen de sales wil jij jezelf hierin nog verder ontwikkelen? Ben jij niet bang om de telefoon te pakken en is het voor jou een uitdaging om leads na te bellen en afspraken te scoren. Dan hebben wij een mooi aanbod voor je! Vanwege uitbreiding zijn wij op zoek naar een commercieel medewerker op de afdeling marketing die helpt ons verder op de kaart te zetten.

Als commercieel medewerker bestaan jouw werkzaamheden uit het eerste aanspreekpunt zijn voor klanten & prospecten die bellen of mailen, ondersteun jij jouw collega’s met het afhandelen of maken van commerciële afspraken en weet jij op een prettige manier de klantvraag goed in kaart te brengen. Deze vragen kunnen gaan over data en/of software als jij affiniteit hiermee hebt is dat mooi meegenomen. Naast deze commerciële werkzaamheden heb je uiteraard ook te maken met administratieve werkzaamheden zoals klantcontacten in het CRM systeem invoeren, het plannen van vervolgacties voor collega’s en het bijhouden van de sales mailbox. Het is daarom van belang dat je administratief sterk bent, nauwkeurig en gestructureerd werkt. Daarnaast durf je collega’s aan te spreken op hun (administratieve) verantwoordelijkheden.

Wat neem je mee?

Waar moet jij aan voldoen om de functie van commercieel medewerker op de afdeling marketing succesvol uit te voeren?
- Mbo diploma niveau 4 bij voorkeur in een sales richting;
- Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
- Woonachtig in de regio Utrecht;
- Ervaring met telefonische verkoop bij voorkeur met de verkoop van software.

Wat wordt er geboden?

Wat biedt jouw nieuwe werkgever? - De functie is voor 40 uur in de week; - Salaris € 1.850 a € 2.400 op basis van een 40 uur, afhankelijk van leeftijd en ervaring; - Bij goed functioneren in dienst bij opdrachtgever; - De vakantietoeslag bedraagt 8% per jaar over het feitelijk loon; - 24 vakantiedagen op fulltime basis per volledig gewerkt kalenderjaar; - Online inboeken van jouw gewerkte uren en wekelijks betaald worden; - Je komt te werken in een enthousiast, jong en informeel team; - Voldoende ruimte is om jezelf verder te ontwikkelen.

Sollicitatieprocedure

Is deze baan jou op het lijf geschreven? Wacht dan niet langer en reageer direct! Dit kan via de sollicitatiebutton 'solliciteer'. Mocht jij meer informatie over deze functie willen, neem dan contact met ons op via 030 - 2 33 11 44 of mail ons via potterstraat@u-bossuitzendbureau.nl .

Uren 40.00
Regio UTRECHT

Inschrijving

De onderstaande velden met een ! zijn verplicht.

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
CV gegevens

CV upload

Bladeren
Werkervaring, motivatie of omschrijving
Nog 900 tekens toegestaan.