Assistent controller

Je komt te werken bij een software leverancier voor verkeer, mobiliteit en transportplanning. De logistieke divisie biedt geavanceerde rit-routeplanning software technologie en consultancy aan. Onze software zorgt ervoor dat organisaties transport kosten besparen en efficiënt rit en routeplanning scenario’s tot hun beschikking hebben. Wij plannen alles wat mensen en goederen over de gehele wereld beweegt. Onze organisatie groeit en opent jaarlijks vestigingen over de hele wereld. Hierdoor worden nieuwe markten bereikt.

Solliciteer

Wie zoeken we?

Heb jij goede communicatieve eigenschappen in woord- en geschrift, ben jij een teamplayer, maar kan jij ook zelfstandig werken. Vind jij het een uitdaging om maandelijkse rapportages te draaien, heb jij kennis van SAP en ervaring in een functie als assistent controller? Dan zijn wij op zoek naar jou en ga je aan de slag als assistent controller.

In de functie van assistent controller bestaan jouw verantwoordelijkheden uit facturering, assisteren bij het debiteurenbeheer, aanmaken van betalingsopdrachten, specificeren en analyseren van diverse tussenrekeningen, inrichten/uitbouwen geautomatiseerde systemen, assisteren bij de budgettering, assisteren van de controller bij de maandafsluitingen en de jaarafsluiting en assisteren bij de rapportages naar de moedermaatschappij.

Wat neem je mee?

Voor de functie van assistent controller is het van belang dat je beschikt over:·
- HBO werk- en denkniveau bijvoorkeur richting HBO Bedrijfseconomie/Accountancy;
- Ruime ervaring met geautomatiseerde gegevensverwerking (Navision/SAP);
- Zeer ervaren Excel gebruiker;
- Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
- Woonachtig in de regio Utrecht.

Wat wordt er geboden?

Een uitdagende en afwisselende functie in een dynamische organisatie en uitstekend marktconform salaris en overige arbeidsvoorwaarden. Functie voor langere tijd. Fulltime.

Sollicitatieprocedure

Is deze baan jou op het lijf geschreven? Wacht dan niet langer en reageer direct! Dit kan via de sollicitatiebutton 'solliciteer'. Mocht jij meer informatie over deze functie willen, neem dan contact met ons op via 030 - 2 33 11 44 of mail ons via potterstraat@u-bossuitzendbureau.nl.

Uren 40.00
Regio UTRECHT

Inschrijving

De onderstaande velden met een ! zijn verplicht.

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
CV gegevens

CV upload

Bladeren
Werkervaring, motivatie of omschrijving
Nog 900 tekens toegestaan.