Heftruckchauffeur met certificaat

Familiebedrijf actief in de Transport en Logistieke dienstverlening. Je komt te werken in de snijderij bij Papierlogistiek wordt per jaar 50.000 ton aan rollen in vellen gesneden, daarnaast wordt er in de aansluitende loodsen nog eens ruim 150.000 ton aan rollen op- en overgeslagen. Onze internationale transport afdeling vervoeren op afroep de pallets met vellen en/of rollen naar de afnemers in geheel Europa.

Solliciteer

Wie zoeken we?

Ben jij als chauffeur net zo behendig als Max Verstappen? Dan hopen wij je snel achter het stuur te verwelkomen als Heftruckchauffeur in Utrecht.

Als Heftruckchauffeur ben jij een belangrijke schakel op onze locatie Papierlogistiek. Jij bent gewend aan het besturen van een vorkheftruck, rollenklem of vorklift in een magazijn. In no-time verplaats jij grote rollen papier of zware ladingen in onze loodsen. Bij Papierlogistiek worden er over 3 machines per jaar 50.000 ton aan rollen vellen gesneden. Daarnaast wordt er nog eens in de loodsen 150.000 ton aan rollen opgeslagen.

Jij houdt je bezig met de voorraden in onze loodsen. Jij weet precies wanneer er een nieuwe voorraad wordt geleverd en wanneer er een bestelling gereed moet zijn. Tevens verricht je verschillende taken in de loods, zoals het controleren, het intern transporteren en het opslaan van de goederen. Jij zorgt ervoor dat alles op de juiste plek terecht komt!

Je zult op 3 locaties gaan werken van onze 7 locaties. De werktijden zullen verschillend zijn van maandag t/m vrijdag: tussen 7.00 uur en 22.00 uur.

Wat neem je mee?

Waar moet jij aan voldoen om de functie van logistiek medewerker met heftruck certificaat succesvol uit te voeren?
· Je kan goed presenteren in een drukke werkomgeving;
· Je bent in het bezit van een geldig heftruckcertificaat en ervaring met een rollenklem;
· Je hebt goede kennis van de Nederlandse taal;
· Je bent woonachtig in de regio Utrecht of bereidt om hiernaartoe te reizen.

Wat wordt er geboden?

Een afwisselende baan met doorgroeimogelijkheden. Een salaris tussen de €2000 en €2500,- bruto per 4 weken (€12 en €14 bruto per uur).De mogelijkheid om je Reachheftruckcertificaat te behalen.

Sollicitatieprocedure

Is deze baan jou op het lijf geschreven? Wacht dan niet langer en reageer direct! Dit kan via de sollicitatiebutton 'solliciteer'. Mocht jij meer informatie over deze functie willen, neem dan contact met ons op via 030 - 2 33 11 44 of mail ons via potterstraat@u-bossuitzendbureau.nl .

Uren 40.00
Regio UTRECHT

Inschrijving

De onderstaande velden met een ! zijn verplicht

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
CV gegevens

CV upload

Bladeren
Werkervaring, motivatie of omschrijving
Nog 900 tekens toegestaan.