Medewerker crediteuren

Met 250 vakspecialisten verdeeld over verschillende vestigingen door heel Nederland zorgen ze ervoor dat de leefomgeving binnen de kortste keren weer comfortabel aanvoelt. Dankzij team van specialisten kunnen ze een totaalpakket van diensten aanbieden. Vakmanschap, goede service en heldere werkafspraken zijn de basis voor de aanpak. Opdrachtgevers zitten verspreid door het land en variëren van woningcorporaties tot zorginstellingen, onderwijsinstellingen, verzekeraars, retailers, bedrijven, Verenigingen van Eigenaren (VvE) en particulieren.

Solliciteer

Wie zoeken we?

Zoek jij een tijdelijke baan in de financiële administratie. Dan zijn wij op zoek naar jou! Je komt te werken in een team van een aantal collega’s waarin je zorg draagt voor een goede en snelle verwerking van de stroom facturen. Denk hierbij o.a. aan de volgende werkzaamheden:

Het correct coderen van facturen, uitzoeken van facturen, archiveren van geboekte facturen en het verwerken van binnen komende telefoontjes. Verwerken van binnen komende telefoontjes.

Wat neem je mee?

Voor de functie van medewerker crediteuren is het van belang dat je bechikt over:
- Ruime ervaring op het gebied van crediteurenadministratie;
- Je werkt nauwkeurigheid;
- Je beschikt over Mbo denkniveau
- Je spreekt en schrijft correct ABN
- Je bent een echte teamspeler

Wat wordt er geboden?

Betreft een tijdelijke functie per direct voor 3 maanden. Salaris in overleg.

Sollicitatieprocedure

Is deze baan jou op het lijf geschreven? Wacht dan niet langer en reageer direct! Dit kan via de sollicitatiebutton 'solliciteer'. Mocht jij meer informatie over deze functie willen, neem dan contact met ons op via 030 - 2 33 11 44 of mail ons via potterstraat@u-bossuitzendbureau.nl.

Uren 40.00
Regio IJSSELSTEIN

Inschrijving

De onderstaande velden met een ! zijn verplicht.

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
CV gegevens

CV upload

Bladeren
Werkervaring, motivatie of omschrijving
Nog 900 tekens toegestaan.