Medewerker factuurmatching

Je komt te werken bij bol.com een snelgroeiende webwinkel die meer dan zes miljoen klanten laat kennismaken met hoe eenvoudig winkelen is bij een webwinkel. Met het grootste gemak kiezen zij uit het eindeloze en steeds verder groeiende assortiment van deze winkel met onder meer entertainment, speelgoed, elektronica, klus-, luxe- en babyartikelen. Bij bol.com leveren meer dan 2.200 collega’s een unieke bijdrage om samen retail te veranderen en daarmee het dagelijks leven makkelijker te maken. Daarbij maakt het niet uit welke functie je vervult of in welk team je zit. Met elkaar zijn wij verantwoordelijk voor deze gezamenlijke missie.

Solliciteer

Wie zoeken we?

Ben jij analytisch onderlegd en werk jij nauwkeurig, vind jij het leuk om te puzzelen en zaken tot de bodem uit te zoeken? Ben jij communicatief sterk en een echte teamplayer die graag in een hecht team werkt? Sta jij open voor feedback, ben jij in staat om mee te denken over verbeteringen en kan jij afhankelijkheden zien? Kan jij zelfstandig werken, wat zeker in deze tijd belangrijk is aangezien er in de beginperiode thuis wordt gewerkt.

Dan ga jij aan de slag als medewerker factuurmatching bij bol.com!

In de functie van medewerker factuurmatching ben jij verantwoordelijk voor het uitdraaien en nazoeken van zogenaamde manco en surplus meldingen en uitzoeken of het een fout van de leverancier is (foutieve levering) of een fout in de datakwaliteit. Naar aanleiding van deze analyse, neemt de medewerker contact op met de leverancier met verzoek tot creditering. Je behandelt factuuruitval, d.w.z.: als facturen niet automatisch wordt uitbetaald, zoekt hij/zij uit wat de reden hiervan is. Je schakelt met diverse stakeholders (denk aan Supply Chain, Logistiek en Administratie.

Je krijgt uiteraard training on the job.

Wat neem je mee?

Voor de functie van medewerker factuurmatching is het van belang dat beschikt over de volgende vereiste:
- Afgeronde Hbo opleiding bij voorkeur bedrijfseconomie;
- Minimaal 2 jaar relevante werkervaring opgebouwd;
- Communicatief sterk i.v.m. interne en externe contacten, zowel per mail als telefonisch;
- Analytisch, je houdt je bezig met analyses dit zijn niet de meest ingewikkelde analyses maar je moet het wel snel kunnen oppakken.

Wat wordt er geboden?

Wat biedt jouw nieuwe werkgever: salaris € 2.300 - € 2.400 op basis van 40 uur, functie voor veertig uur in de week en vacature is per direct voor maximaal zes maanden.

Sollicitatieprocedure

Is deze baan jou op het lijf geschreven? Wacht dan niet langer en reageer direct! Dit kan via de sollicitatiebutton 'solliciteer'. Mocht jij meer informatie over deze functie willen, neem dan contact met ons op via 030 - 2 33 11 44 of mail ons via potterstraat@u-bossuitzendbureau.nl.

Uren 40.00
Regio UTRECHT

Inschrijving

De onderstaande velden met een ! zijn verplicht.

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
CV gegevens

CV upload

Bladeren
Werkervaring, motivatie of omschrijving
Nog 900 tekens toegestaan.