Vakantiekracht/bijbaan bol.com

Je komt te werken bij bol.com een snelgroeiende webwinkel die meer dan zes miljoen klanten laat kennismaken met hoe eenvoudig winkelen is bij een webwinkel. Met het grootste gemak kiezen zij uit het eindeloze en steeds verder groeiende assortiment van deze winkel met onder meer entertainment, speelgoed, elektronica, klus-, luxe- en babyartikelen. Bij bol.com leveren meer dan 2.200 collega

Solliciteer

Wie zoeken we?

Ben jij op zoek naar een leuke uitdagende tijdelijke baan? Heb jij aandacht voor details, werkt secuur en met discipline? Ben jij klantgerichtheid en kan jij goed in teamverband werken? Heb jij kennis van logistieke processen dan zijn wij per direct op zoek naar jou en ga je aan de slag als logistiek service expert.

Binnen logistiek zorgt de logistieke operatie ervoor dat de warehousing en distributieprocessen in goede banen worden geleid en de kosten en kwaliteits KPIs worden behaald. Binnen deze afdeling valt het Logistieke Services team. Dit team focust op het verbeteren van de klant en partner beleving door het behandelen van operationele vragen, het oplossen van verstoringen en het signaleren van verbetermogelijkheden.

In de functie van logistiek service expert draagt jij bij aan het soepel doen verlopen van de logistieke processen.

Wat neem je mee?

Voor de functie van als logistiek service expert is het van belang dat je beschikt over:
- MBO/ HBO werk en denkniveau;
- Beschikbaar voor de maanden juli en augustus voor 32 - 40 uur per week
-Als het van beide kanten klikt is na de vakantie ook ondersteuning van 8-16 uur per week mogelijk (ook dagdelen zoals 4 uur per dag zou kunnen, in overleg met werktijden buiten kantooruren).
- Kennis van de logistieke processen;
- Ervaring met MS Office met name Excel;
- Goede (professionele) taalvaardigheid.

Wat wordt er geboden?

Vakantiebaan voor de maanden juli en augustus 32 tot 40 uur per week, salaris € 2.550 euro op basis van 40 uur in de week. Als het van beide kanten klikt is na de vakantie ook ondersteuning van 8-16 uur per week mogelijk (ook dagdelen zoals 4 uur per dag zou kunnen, in overleg met werktijden buiten kantooruren) en in vakanties eventueel fulltime beschikbaar.

Sollicitatieprocedure

Is deze baan jou op het lijf geschreven? Wacht dan niet langer en reageer direct! Dit kan via de sollicitatiebutton 'solliciteer'. Mocht jij meer informatie over deze functie willen, neem dan contact met ons op via 030 - 2 33 11 44 of mail ons via potterstraat@u-bossuitzendbureau.nl.

Uren 32.00
Regio UTRECHT

Inschrijving

De onderstaande velden met een ! zijn verplicht.

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
CV gegevens

CV upload

Bladeren
Werkervaring, motivatie of omschrijving
Nog 900 tekens toegestaan.