Commercieel backoffice medewerker

Toonaangevende leverancier in de Benelux adviseren, verkopen en installeren wij Licht en Geluid aan en bij theaters, popzalen, sportfaciliteiten, onderwijs en verhuurbedrijven.

Solliciteer

Wie zoeken we?

Ben jij administratief sterk, communicatief, dienstverlend, goed met apparatuur, met mensen, houd je het hoofd koel en wil je met merken, klanten en collega’s in contact komen en blijven? Dan zijn wij per direct op zoek naar je en ga je aan de slag als commercieel backoffice medewerker.

In de functie van commercieel backoffice medewerker bestaan jouw take uit brede ondersteuning van de inkoop orderverwerking en bestandsbeheer, zorgdragen voor de inkoopregistratie en controle van orderbevestigingen, bewaken van levertijden en de logistieke afhandeling, het geven van de juiste informatie aan ons verkoopteam en RMA verwerking.

Een centrale functie in het hart van de evenemententechniek, in het gebouw dat bruist van activiteit en van collega’s die werken aan mooie dingen, zowel in verkoop als verhuur. Werken met en voor professionals in o.a. popzalen, theaters en bij verhuurbedrijven, in een informele en heel professionele omgeving.

Een deel van de functie zal bestaan uit ondersteuning van magazijnwerkzaamheden tijdens vrije dagen en vakantie bijvoorbeeld. Te denken aan goederenontvangsten en inventarisaties. Je moet het dus niet erg vinden om fysiek werk te verrrichten.

Wat neem je mee?

Voor de functie van commercieel backoffice medewerker is het van belang dat je bechikt over:
- Dat je creatief en ondernemend bent in het ondersteunen van verkoopteam;
- Dat je een teamplayer bent maar goed zelfstandig kunt functioneren;
- Een positieve mentaliteit in het goed organiseren van orderprocessing;
- Affiniteit met de branche is een pré.

Wat wordt er geboden?

Functie per direct voor 32 tot 40 uur in de week. In eerste instantie op uitzendbasis bij gebleken geschiktheid in vaste dienst.

Sollicitatieprocedure

Is deze baan jou op het lijf geschreven? Wacht dan niet langer en reageer direct! Dit kan via de sollicitatiebutton 'solliciteer'. Mocht jij meer informatie over deze functie willen, neem dan contact met ons op via 030 - 2 33 11 44 of mail ons via potterstraat@u-bossuitzendbureau.nl.

Uren 40.00
Regio UTRECHT

Inschrijving

De onderstaande velden met een ! zijn verplicht.

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
CV gegevens

CV upload

Bladeren
Werkervaring, motivatie of omschrijving
Nog 900 tekens toegestaan.