(Super) Planner parttime/fulltime

Een organisatie in de zorgsector in de regio Rotterdam Zuid.

Solliciteer

Wie zoeken we?

De afdeling Planning is verantwoordelijk voor het uitvoeren en controleren van een adequate personeelsplanning van onze medewerkers. Als medewerker Planning stel je, in overleg met de regiocoördinatoren, personeelsplannings- en bezettingsoverzichten op en maak je dienstroosters voor de collega’s. Je hebt veel telefonisch contact met hen, maar ook met de cliënten. Daarbij is een klantvriendelijke opstelling essentieel.

Met de komst van een nieuw IT-systeem en hiermee samenhangende werkprocessen bevindt de afdeling Planning zich in een periode van verandering. Het is daarom belangrijk dat je flexibel en inventief bent.
Wat ga je doen:
- Je stelt een efficiënt planningsrooster op;
- Je maakt dienstroosters voor medewerkers, waarbij je rekening houdt met de kaders van de Cao, het bedrijfsreglement en vastgestelde prestatie-indicatoren;
- Je signaleert afwijkingen binnen het planningsproces en stemt deze af met de regiocoördinatoren;
- Je denkt en werkt actief mee als zich calamiteiten voordoen.

De functie is vooralsnog uitgezet voor een periode van enkele maanden. Je werkt nauw samen met de Coördinator van de afdeling, je ondersteunt haar op ieder gebied om samen met de overige planners tot een waterdichte planning te komen.

Wat neem je mee?

Wat heb je nodig om deze (tijdelijke) functie goed in te kunnen vullen:
- Je hebt een WO/HBO achtergrond en affiniteit met plannings- en logistieke processen;
- Ofwel je hebt een MBO achtergrond en aantoonbare werkervaring als planner, bij voorkeur ervaring met analytische processen;
- Je vindt het leuk om ingewikkelde vraagstukken op te lossen;
- Het zit in je natuur om altijd bezig te zijn met verbetering van processen, zelfs als iets goed loopt, denk jij verder over hoe het nog efficenter kan.
- Prioriteiten stellen kan jij als geen ander;
- Je bent stressbestendig, communicatief vaardig en oplossingsgericht;
- Je hebt een gezond arbeidsethos en je durft op een positieve manier kritisch te zijn en je mening te uiten;
- Je bent fulltime beschikbaar.

Wat wordt er geboden?

Wat biedt onze opdrachtgever? - Een tijdelijke functie voor enkele maanden. De mogelijkheid bestaat dat de functie eveneens voor vast wordt uitgezet, uiteraard heb je dan de mogelijkheid om op de vaste functie te solliciteren; - Een hectische omgeving, waar geen dag hetzelfde is; - Leuke collega's.

Sollicitatieprocedure

Ben jij die analytische planner, die graag processen optimaliseert en vind jij het ook leuk om zelf mee te werken aan de planning? Stuur dan snel je cv met motivatie naar rotterdam@u-bossuitzendbureau.nl. Heb je vragen, dan is het sneller om even te bellen, we zijn bereikbaar op 010-7200867.

Uren 40.00
Regio ROTTERDAM

Inschrijving

De onderstaande velden met een ! zijn verplicht.

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
CV gegevens

CV upload

Bladeren
Werkervaring, motivatie of omschrijving
Nog 900 tekens toegestaan.