Medewerker reserveringen

Exploiteert horeca-, catering- en evenementenlocaties in Midden-Nederland. Dat kan zijn als externe partycateraar, maar ook inpandig als vaste horecapartner. Sinds januari 2018 cateraar van het Academiegebouw en de Faculty Club van Universiteit Utrecht. De prachtige iconen in de binnenstad van Utrecht, pal onder de Dom.

Solliciteer

Wie zoeken we?

Zit hospitality in je genen en ontwikkel jij jezelf graag, je bent ambitieus en probeert jezelf steeds te overtreffen? Dan zijn wij op zoek naar jou en ga je aan de slag als reserveringsmedewerker in het Academiegebouw van Universiteit Utrecht.

In het prachtige Academiegebouw van Universiteit Utrecht, recht naast de Domkerk, kom jij grote en kleine evenementen tot in de puntjes voorbereiden. Vanachter het glas in lood raam kijk je naar de 300 professoren die zich over het Domplein richting de Domkerk bewegen. Wauw, wat een imponerend schouwspel.

Maak onderdeel uit van historie en traditie. Kom werken in het ceremoniële hart van de Universiteit van Utrecht!

Circa 2500 evenementen worden er per jaar aangenomen en jij bent betrokken bij de voorbereiding en de uitvoering. Met jouw collega’s van de afdelingen zaalreserveringen, bediening en keuken werk je samen vanuit één van de prachtige kamers van dit iconische pand en zijn jullie verantwoordelijk voor de organisatie van de verschillende bijeenkomsten.

Alle zaalreserveringen en bijbehorende faciliteiten zoals technische voorzieningen, schoonmaak en vergaderbenodigdheden worden verwerkt door het team van Universiteit Utrecht. Het team is verantwoordelijk voor de culinaire invulling én de uitstraling, presentatie en service. Jouw werkzaamheden bestaan uit je verwerkt reserveringen en voegt de catering invulling hieraan toe, contacten met opdrachtgevers weet jij actief te onderhouden, via telefoon, e-mail en fysiek, evenementen worden tot in de puntjes voorbereidt en offertes en facturen worden door jou opgemaakt en jue hebt een goede communicatie met de afdelingen binnen het Academiegebouw en de Faculty Club.

Wat neem je mee?

Voor de functie van resveringsmedewerker is het van belang dat je beschikt over:- Een mbo-diploma op zak in de richting van horeca/events (MHS);
- Je bent nauwkeurig, geen wijziging ontgaat jou;
- Je spreekt en schrijft vloeiend Nederlands en Engels;
- Minimaal 2 jaar werkervaring in de horeca of evenementenbranche;
- Voldoende ervaring met Microsoft Office en bij voorkeur kennis van EasyParty;
- Je ontwikkelt jezelf graag, je bent ambitieus en probeert jezelf steeds te overtreffen.

Wat wordt er geboden?

Een baan voor gemiddeld 24 uur per week. Wij registreren alle (over)uren! Werktijden zijn tussen 08:30-17.30 uur van maandag tot en met vrijdag en de werkdagen zijn in overleg vast te stellen. Bij ons ben je alle feestdagen vrij! Een toffe werkplek met kansen om ook in één van onze andere bedrijven mee te kijken. Je ontvangt een goed salaris, tussen de €2200,- en €2500,- (o.b.v. ft) en indien van toepassing worden je reiskosten ook (deels) vergoed. Je krijgt een personeelskorting van 20% als je een keertje langskomt op een van onze locaties voor een drankje en/of hapje. Wij investeren ook graag in jouw gezondheid. Een gezonde lunch, vers fruit en de mogelijkheid tot sporten.

Sollicitatieprocedure

Is deze baan jou op het lijf geschreven? Wacht dan niet langer en reageer direct! Dit kan via de sollicitatiebutton 'solliciteer'. Mocht jij meer informatie over deze functie willen, neem dan contact met ons op via 030 - 2 33 11 44 of mail ons via potterstraat@u-bossuitzendbureau.nl.

Uren 24.00
Regio UTRECHT

Inschrijving

De onderstaande velden met een ! zijn verplicht.

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
CV gegevens

CV upload

Bladeren
Werkervaring, motivatie of omschrijving
Nog 900 tekens toegestaan.