Logistiek administratief medewerker

Je komt te werken bij bol.com een snelgroeiende webwinkel die meer dan zes miljoen klanten laat kennismaken met hoe eenvoudig winkelen is bij een webwinkel. Met het grootste gemak kiezen zij uit het eindeloze en steeds verder groeiende assortiment van deze winkel met onder meer entertainment, speelgoed, elektronica, klus-, luxe- en babyartikelen. Bij bol.com leveren meer dan 2.200 collega

Solliciteer

Wie zoeken we?

Ben jij hands on, leergierig, enthousiast en kan je snel schakelen en beschik jij over ruime Excel skills? Heb jij kennis van reverse/repair processen is een pre. Ben jij op naar een administratieve baan met een wisselt takenpakket? Dan ga jij aan de slag als logistiek administratief medewerker op de afdeling reverse bij bol.com.

In de functie van logistiek administratief medewerker bestaan jouw werkzaamheden uit je beheert de reparatieprocessen (voor consumenten), optimaliseert de klanttevredenheid (NPS) en meldt defect geleverde goederen aan bij leveranciers, je verwerkt klantretouren in het juiste en meest optimale retentiekanaal, je verzorgt de aftersales voor onze repair- en retourdealwinkel, je beheert de retourvoorraden en factureert leveranciers en opkopers, je analyseert de processen; wat gaat er goed en wat kan slimmer/beter/sneller en je initieert en draagt bij aan procesoptimalisaties en/of -innovaties.

Als logistiek administratief medewerker heb je eigenlijk een dubbelrol. Je zorgt er namelijk enerzijds voor dat de dagelijkse operatie smoother loopt dan de gemiddelde smoothie. En anderzijds dat de logistieke motor steeds verder wordt opgevoerd dankzij jouw analytische inzichten en verbeterideeën. Zo draag je bij aan het onmiddellijke én het lange termijn succes van bol.com. Denk bij operationele processen aan het onderhouden van contact met leveranciers en externe dienstverleners. Hoe lopen reparaties? Hoe lossen we eventuele issues snel voor onze klanten op? Maar ook het beheren van retourvoorraden en het factureren van leveranciers en opkopers behoren tot je verantwoordelijkheden.

Daarnaast verwachten we dat je het voortouw neemt als het op verbeteringen aankomt. Welke problemen doen zich steeds weer voor? Wat zou de oorzaak kunnen zijn? En hoe kun je die aanname bevestigen of ontkrachten? Je analyseert data, trekt conclusies en vertaalt inzichten naar verbetervoorstellen die je met collega’s deelt én oppakt. Samen met het team, ga je voor het optimale klantresultaat. Om als logistiek specialist reverse echt succesvol te zijn, is het belangrijk dat je soepel kunt schakelen tussen dagdagelijkse taken en projecten. Bovendien dien je snel tot de kern van de zaak door te kunnen dringen. Bijvoorbeeld door de juiste vragen te stellen en jouw ideeën enthousiast en begrijpelijk aan alle stakeholders te presenteren. Denk aan directe collega’s, maar ook aan externe partners en IT professionals. Een mooie mix van voetjes-in-de-modder en projectmatig verbeteren in een razend spannende omgeving.

Wat neem je mee?

Voor de functie van logistiek administratief medewerker is het van belang dat je beschikt over de volgende vereiste:
- Afgeronde Mbo niveau vier;
- Kennis van Excel;
- Ervaring met telefoon en verschillende software ter ondersteuning van de processen;
- Minimaal twee jaar werkervaring bij voorkeur in een soortgelijke functie.

Wat wordt er geboden?

Leuke tijdelijke baan per direct bij een snelgroeiende opdrachtgever voor 32/40 uur in de week. De opdracht is in ieder geval tot het einde jaar, bij goed functioneren mogelijk voor langere tijd, salaris € 2.200/€ 2.300 op basis van veertig uur. Je komt te werken in een leuk en enthousiast team waar voldoende ruimte is voor eigen inbreng en jij bent een essentieel onderdeel van een hecht, hardwerkend team.

Sollicitatieprocedure

Is deze baan jou op het lijf geschreven? Wacht dan niet langer en reageer direct! Dit kan via de sollicitatiebutton 'solliciteer'. Mocht jij meer informatie over deze functie willen, neem dan contact met ons op via 030 - 2 33 11 44 of mail ons via potterstraat@u-bossuitzendbureau.nl.

Uren 40.00
Regio UTRECHT

Inschrijving

De onderstaande velden met een ! zijn verplicht.

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
CV gegevens

CV upload

Bladeren
Werkervaring, motivatie of omschrijving
Nog 900 tekens toegestaan.