Senior payroll specialist

Je komt te werken bij een internationale organisatie, gespecialiseerd in ondersteuning van financieel management.

Solliciteer

Wie zoeken we?

In de rol van Senior Payroll Specialist ben je verantwoordelijk voor je eigen (internationale) klantenportefeuille. Afhankelijk van het contract met de klant, weet jij op een correcte en volledige wijze de klant te ondersteunen op het gebied van de salarisadministratie en personeelszaken.

Als contactpersoon ben je proactief en klantvriendelijk ingesteld. Je weet welke gegevens je nodig hebt om de salarisadministratie op te starten en treedt als adviseur en als sparringpartner op naar jouw klant betreffende wijzigende wet- en regelgeving. Je monitort de (extra) werkzaamheden conform het contract met de klant en communiceert met jouw klant hierover. Je signaleert problemen en mogelijkheden teneinde de klant te behouden, dan wel ervoor te zorgen dat de klant extra diensten afneemt. Je weet je flexibel op te stellen naar de wensen van de klant maar verliest daarbij de wetgeving niet uit het oog.

Op de afdeling ben je een sparringspartner voor collega’s en informeert en adviseert de interne organisatie en klanten op het gebeid van salarisadministratie.

Wat neem je mee?

Wie ben jij?
- Jij hebt een afgeronde opleiding PDL en/ of VPS,
- Minimaal 3 jaar ervaring als Payroll Specialist bij een boekhoud- of accountanskantoor,- Je hebt goede communicatieve vaardigheden zowel in het Nederlands als in Engels.

Wat wordt er geboden?

Wil jij werken in een klein team waar jouw persoonlijke inbreng en advies zeer gewaardeerd wordt. Wil je snel schakelen en werken in een informele en platte organisatie? Kom dan eens langs in Nieuwegein voor een kop koffie. Deze organisatie is een flexibele organisatie, wij werken hybride. Thuis of op kantoor? Geef hoe jouw ideale werkweer eruit ziet. Wij bieden: Een salaris tussen de 3.000,- en 4.000,- euro bruto per maand afhankelijk van ervaring, opleiding en competenties. 25 vakantiedagen, premievrij pensioen en bij een contract voor onbepaalde tijd een bonusplan. Een laptop, mogelijkheid om thuis te werken, internetvergoeding en thuiswerkvergoeding. Als je sport: een sportvergoeding. Het volgen van opleidingen en jaarlijkse kennissessies.

Sollicitatieprocedure

Is deze baan jou op het lijf geschreven? Wacht dan niet langer en reageer direct! Dit kan via de sollicitatiebutton 'solliciteer'. Mocht jij meer informatie over deze functie willen, neem dan contact met ons op via 030 - 2 33 11 44 of mail ons via potterstraat@u-bossuitzendbureau.nl.

Uren 40.00
Regio NIEUWEGEIN

Inschrijving

De onderstaande velden met een ! zijn verplicht.

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
CV gegevens

CV upload

Bladeren
Werkervaring, motivatie of omschrijving
Nog 900 tekens toegestaan.