Facturatie/projectadministratie

Jij komt te werken bij een organisatie die samen met hun klanten de prestaties van de organisaties waarvoor ze werken verbeteren. Dit doen ze op het gebied van finance, IT en risk perspectief.

Solliciteer

Wie zoeken we?

Kan jij zelfstandig kunnen werken, ben jij ondernemend en een echte teamplayer? Dan zijn wij op zoek naar jou en ga je aan de slag als facturatiemedewerker en projectadministratie.

In de functie van facturatiemedewerker en projectadministratie zorg jij voor een kloppende projectadministratie van A tot Z. Hieronder valt onder ander het administreren, rapporteren en factureren van de projecten vanuit de business. Het bijhouden en het distribueren van eventuele aanpassingen, signaleren t.a.v. de facturatie en voortgang rondom de administratie van projecten behoort ook tot jouw taken. Daarnaast verwerk jij zelfstandig de urenstaten, onkostendeclaraties.

Wat neem je mee?

Voor de functie van facturatiemedewerker en projectadministratie is het van belang dat je beschikt over:
- HBO (liefst)/MBO+
- Cijfermatig onderlegd;
- Goede administratieve ervaring;
- Ervaring met verschillende systemen.

Wat wordt er geboden?

Salaris: € 2.800- € 3.200 euro obv 40 uur. Aantal uur: 24/32 uur geen 40 uur. Duur: 6 maanden met mogelijkheid tot vaste baan.

Sollicitatieprocedure

Is deze baan jou op het lijf geschreven? Wacht dan niet langer en reageer direct! Dit kan via de sollicitatiebutton 'solliciteer'. Mocht jij meer informatie over deze functie willen, neem dan contact met ons op via 030 - 2 33 11 44 of mail ons via potterstraat@u-bossuitzendbureau.nl.

Uren 32.00
Regio UTRECHT

Inschrijving

De onderstaande velden met een ! zijn verplicht.

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
CV gegevens

CV upload

Bladeren
Werkervaring, motivatie of omschrijving
Nog 900 tekens toegestaan.