Implementatie medewerker HR

Onze opdrachtgever ontwerpt, bouwt en levert hoogwaardige softwaremodellen voor vermogensbeheer, risicomanagement, portefeuilleopbouw, prestatiemeting en -toewijzing en financiële planning. Met behulp van de nieuwste technologie, data en marktkennis vinden ze – samen met hun wereldwijde klanten – voortdurend nieuwe manieren om de groeiende complexiteit van investeringsbeslissingen het hoofd te bieden.

Solliciteer

Wie zoeken we?

Onze opdrachtgever gaat over op AFAS. Dit betekent dat alle dossiers van medewerkers overgezet moeten worden vanuit SD Worx naar Afas.
Dit vergt voorbereiding.

Jij gaat alle documenten vanuit SD Worx opslaan en deze worden geordend in een lijst. Het is belangrijk dat hierin voor een uniforme wijze van opslaan gekozen wordt. Er zijn in totaal 300 medewerkers wereldwijd in dienst, per dossier zullen er gemiddeld 7 tot 10 documenten bestaan. De meeste dossiers zijn al gedigitaliseerd, maar enkele dossiers zullen nog gedigitaliseerd moeten worden. Ook hierin speel jij een rol.

Ook kun jij een rol spelen (in overleg met de HR officers op de afdeling HR) welke documenten wel en niet overgezet gaan worden, dit in het kader van de AVG.

In eerste instantie is het prettig als je op kantoor ingewerkt wordt. Later bestaat de mogelijkheid vanuit huis te werken (60% thuis, 40% vanaf kantoor). Het evt. digitaliseren van dossiers gebeurt vanaf kantoor (wederom in het kader van de AVG).

De conversie staat gepland voor oktober, voor die tijd moet alles klaar zijn. Het zou dus ook kunnen dat je in september nog enkele dagen naast je studie kunt werken.

Wat neem je mee?

Wat heb jij in huis om deze vacature te kunnen vervullen?

Allereerst ben je veel uren beschikbaar, het liefst zelfs fulltime.
Het is uiteraard prima als je vakantieplannen hebt, maar er is een grote voorkeur om deze opdracht eind augustus af te ronden, hoe meer weken je beschikbaar bent, des te beter voor de opdrachtgever.
Je bent heel accuraat, het maken van slorigheidsfoutjes komt niet in jouw vocabulaire voor.
Je bent heel behendig met diverse systemen en kan hierin snel schakelen.
Je bent in staat in korte tijd veel werk te verzetten.

Wat wordt er geboden?

Je komt te werken in een gezellig team van HR collega's, die allemaal dolblij zijn dat jij ze uit de brand komt halen! Een mooie vakantie-opdracht, ideaal om tijdens de zomer iets bij te verdienen. Een bijkomend voordeel is dat deze opdrachtgever in een prachtig pand in het centrum van Rotterdam zit. Tot slot hebben ze heerlijke koffie waar jij de hele dag gebruik van kunt maken!

Sollicitatieprocedure

Ben jij op zoek naar vakantiewerk? Dan is dit wellicht de ideale baan voor jou! Stuur snel je cv via de solliciteerbutton! Heb je vragen, bel dan naar 010-7200867.

Uren 40.00
Regio ROTTERDAM

Inschrijving

De onderstaande velden met een ! zijn verplicht.

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
CV gegevens

CV upload

Bladeren
Werkervaring, motivatie of omschrijving
Nog 900 tekens toegestaan.