Stagiair marketing en social media

Waar ga jij stage lopen? Je gaat stage lopen bij kleinschalige en regionale uitzendspecialist die 28 jaar prominent aanwezig is op de arbeidsmarkt in Utrecht en Rotterdam. Vanuit onze vestigingen in het hart van de Utrechtse- en Rotterdamse binnenstad leveren onze teams van gedreven en ervaren consultants HR-oplossingen in de breedste zin van het woord. Met hart voor de zaak en persoonlijke aandacht streven wij in onze werving en selectie continu naar de perfecte match voor tijdelijke en vaste banen. Daarbij ligt onze focus op het MKB in de steden Utrecht, Rotterdam en omgeving.

Solliciteer

Wie zoeken we?

Voor ons kantoor in Utrecht zijn wij op zoek naar een stagiair marketing en social media. Ben jij degene die onze social media naar een hoger niveau kan tillen, creatief en vol ideeën? Dan zijn wij per direct op zoek naar jou!

Wat ga je doen?
- Strategieën bedenken voor onze marketing en social media;
- Social media campagne opzetten, optimaliseren en bijsturen;
- Content maken voor onze kanalen zoals de website, facebook en instagram;
- Blog schrijven.

Wat neem je mee?

Wie zoeken wij?
- Je bent een Hbo student die bezig is met de opleiding marketing&social media of marketing&communicatie;
- Je hebt affiniteit met social media;
- Je bent creatief en vol ideeën hoe we op onze social media het beste kunnen communiceren met onze followers;
- Klantgericht en sterke mondelinge & schriftelijke communicatievaardigheden.

Wat wordt er geboden?

Wat bieden wij? - Per direct een stageplek noor een periode van ongeveer zes maanden; - Flexibel in te delen qua dagen en beschikbaarheid; - Een leuke stageplek met veel ruimte en vrijheid voor eigen inbreng; - Fijne leerzame werkplek met een gezellige werksfeer in het centrum van Utrecht; - Eigen verantwoordelijkheid het huidige social media naar een hoger niveau te tillen; - Uiteraard ook een stagevergoeding.

Sollicitatieprocedure

Is deze stage jou op het lijf geschreven? Wacht dan niet langer en reageer direct! Dit kan via de sollicitatiebutton 'solliciteer'. Mocht jij meer informatie over deze stage willen, neem dan contact met ons op via 030 - 2 33 11 44 of mail ons via potterstraat@u-bossuitzendbureau.nl .

Uren 24.00
Regio UTRECHT

Inschrijving

De onderstaande velden met een ! zijn verplicht.

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
CV gegevens

CV upload

Bladeren
Werkervaring, motivatie of omschrijving
Nog 900 tekens toegestaan.