HR Business Partner

Onze opdrachtgever is een mooie organisatie in Rotterdam die volop in ontwikkeling is en aan de vooravond staat van een veranderproces. Krijg jij energie van dit soort bijzondere trajecten? Dat is mooi, want we zoeken nieuwe collega’s die hier actief aan willen bijdragen.

Solliciteer

Wie zoeken we?

Als HR Businesspartner ben je dé sparringpartner en klankbord voor het Bestuur en MT, leidinggevenden en je HR collega’s. Samen met de HR adviseur geef je vorm aan het HR beleid en vertaal je deze pragmatisch naar operationeel niveau. Je wordt het aanspreekpunt voor de nieuwe afdeling in Den Haag. Een duidelijke visie op het brede HR vak is daarmee dus echt nodig. Met jouw persoonlijkheid en senioriteit weet je zaken bespreekbaar te maken en anderen te overtuigen en te enthousiasmeren. Zo creëer je draagvlak en breng je collega’s in beweging. Je bent op alle niveaus, zowel intern als extern, een open gesprekspartner. Vanuit jouw rol wordt een opbouwende en kritische houding verwacht waarin je signaleert en actief meedenkt over zowel persoonlijke-, als organisatieontwikkeling en de integrale benadering van businessvraagstukken.

Dit doe je onder andere door:
· strategisch sparringpartner te zijn voor Bestuur en MT;
· leidinggevenden te begeleiden bij operationele en tactische HR vraagstukken en bij de uitvoering van de HR jaarcyclus;
· bieden van praktische, operationele support bij in-, door- en uitstroom van medewerkers in samenwerking met je collega’s van HR Services;
· in samenwerking met de andere HR Business Partners vormgeven aan en adviseren over het integraal HR beleid in relatie tot de ontwikkelingen binnen en buiten de organisatie;
· leiding te geven of een bijdrage te leveren aan HR (deel) projecten;
· bestaande processen en procedures van HR te optimaliseren;
· managementinformatie te analyseren, HR kengetallen op te leveren en daarover verbetervoorstellen te doen (HR analytics).

Na de splitsing van de organisatie in drie nieuwe onderdelen komt het HR team te werken bij een Gezamenlijke Dienst (GD) met als locatie Rotterdam. Je wordt de HR Business Partner van het onderdeel in Den Haag en zult hier tevens de meeste tijd aanwezig zijn. Het HR team bestaat uit 13 collega’s. Iedere corporatie krijgt een HR duo als aanspreekpunt. Daarnaast heb je HR collega’s die zich bezig houden met Arbo & Verzuim, Leren & Ontwikkelen, Werving & Selectie en Organisatieontwikkeling. De Gezamenlijke Dienst verzorgt de dienstverlening aan de drie nieuwe onderdelen. Naast HR zijn bijvoorbeeld ook ICT, Inkoop en Financiën onderdeel van deze dienst.

Wat neem je mee?

Wat wij van jou verwachten
· Een afgeronde HBO+/WO opleiding richting HRM, personeelswetenschappen en/of bedrijfskunde.
· Je hebt HR ervaring binnen een veranderende, pragmatische organisatie en affiniteit met een maatschappelijk betrokken en bestuurlijke werksetting.
· Kennis van sociale wetgeving en arbeidsrecht.

Wat goed van pas komt
· Kennis van de CAO Woondiensten.
· Je bent analytisch sterk, denkt in concepten en handelt resultaatgericht.
· Je bent omgevings- en organisatiebewust.
· Kortom; je bent een evenwichtige persoonlijkheid en overtuigend in aanpak.

Wat wordt er geboden?

Je gaat direct bij onze opdrachtgever in dienst. Wat jij van je nieuwe werkgever mag verwachten · Het salaris is afhankelijk van kennis en ervaring en bedraagt maximaal €5.597,- bruto per maand op basis van een fulltime werkweek van 36 uur (Schaal K, cao Woondiensten). · Een jaarcontract met de intentie om dit na 6 maanden bij goed functioneren om te zetten in een vast contract · Een opleidingsbudget van je afdeling én een persoonlijk ontwikkelbudget. · Flexibel werken dankzij het Hybride werken. · Een open organisatie, waar we eigen initiatief en ideeën toejuichen. · Een goed pensioen en we betalen mee aan de kosten van je zorgverzekering

Sollicitatieprocedure

Onze opdrachtgever zoekt een ervaren HR Business Partner met een overtuigende aanpak binnen een organisatie waar je volop de kans hebt om jezelf te ontwikkelen! Ben jij dit? Dan maken wij graag kennis met jou onder het genot van een goede kop koffie (of thee). Bel of mail ons om een afspraak in te plannen.

Uren 36.00
Regio ROTTERDAM

Inschrijving

De onderstaande velden met een ! zijn verplicht.

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
CV gegevens

CV upload

Bladeren
Werkervaring, motivatie of omschrijving
Nog 900 tekens toegestaan.