Klantenservice medewerker parttime

Fullservice mediabedrijf met unieke toegang tot het onderwijs. Wij bieden vier activiteiten: media & campagnes, educatieve communicatie, het eigen Onderwijs Service Centrum en de webshop Educatheek.nl. Onze klantenservice is het eerste aanspreekpunt voor bezoekers van onze webshops en opdrachtgevers.

Solliciteer

Wie zoeken we?

Ben jij service- en klantgericht, communicatief vaardig, zowel schriftelijk als mondeling, oplossingsgericht en zin om de hand en uit de mouwen te steken en vragen van klanten oplossen maar bij voorkeur deze vragen in de toekomst weet te voorkomen? Dan zijn wij op zoek naar jou en ga je aan de slag als klantenservice medewerker. (16 uur per week, dinsdag de hele dag en 8 uur nader in te vullen).

Onze klantenservice is het eerste aanspreekpunt voor bezoekers van onze webshops en opdrachtgevers. Klanten bereiken ons zowel telefonisch als per e-mail. Ze komen met vragen over de lesmaterialen, de status van hun orders en over bestellingen plaatsen op de website. Jij zorgt voor een representatieve, servicegerichte afhandeling van deze inkomende telefoongesprekken en binnengekomen e-mails of zet deze intern door naar één van je collega’s.

Wat neem je mee?

Voor de functie van klantenservice medewerker is het van belang dat je beschikt over:
- Goed overweg kan met een computer zoals bijvoorbeeld met het mailprogramma Outlook;
- minimaal een afgeronde mbo-opleiding heeft;
- Ervaring met (telefonische) gesprekstechnieken, met klantcontact en/of met administratief ondersteunende klantprocessen is een pre, evenals affiniteit met het onderwijs.

Wat wordt er geboden?

Salaris € 2.200- € 2.600 euro bruto o.b.v. 40 uur. Naast een leuke uitdagende functie bij een bedrijf dat zich beweegt in een dynamische markt, hebben wij passende arbeidsvoorwaarden, een marktconform salaris, een gevarieerd team van collega’s en een informele werksfeer. Bij ons krijg je de vrijheid om mee te denken en zo een waardevolle bijdrage aan het bedrijf te leveren.

Sollicitatieprocedure

Is deze baan jou op het lijf geschreven? Wacht dan niet langer en reageer direct! Dit kan via de sollicitatiebutton 'solliciteer'. Mocht jij meer informatie over deze functie willen, neem dan contact met ons op via 030 - 2 33 11 44 of mail ons via potterstraat@u-bossuitzendbureau.nl.

Uren 16.00
Regio UTRECHT

Inschrijving

De onderstaande velden met een ! zijn verplicht.

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
CV gegevens

CV upload

Bladeren
Werkervaring, motivatie of omschrijving
Nog 900 tekens toegestaan.