Servicedesk medewerker bijbaan/oproep

Je komt te werken bij bol.com een snelgroeiende webwinkel die meer dan zes miljoen klanten laat kennismaken met hoe eenvoudig winkelen is bij een webwinkel. Met het grootste gemak kiezen zij uit het eindeloze en steeds verder groeiende assortiment van deze winkel met onder meer entertainment, speelgoed, elektronica, klus-, luxe- en babyartikelen. Bij bol.com leveren meer dan 2.200 collega's.

Solliciteer

Wie zoeken we?

Heb jij zakelijke dienstverlening hoog in het vaandel staan en heb jij ervaring met facilitaire en telefonische dienstverlening? Kan jij goed samenwerken en goed kunnen organiseren zijn vanzelfsprekend voor jou? Ben jij flexibel inzetbaar bij ziekte/vakantie van andere teamleden? Dan hebben wij een leuke baan als servicedeskmedewerker op oproepbasis!

In de functie van servicedesk medewerker bent jij aanspreekpunt voor interne klanten met vragen, storingen, wensen en klachten op het gebied van facilitaire zaken. Je registreert deze en geeft deze door aan de betreffende facilitair medewerker en/of leverancier of lost het zelf op. Je bewaakt de status, zodanig dat vragen en klachten tijdig worden verholpen.

Wat neem je mee?

Waar moet jij aan voldoen om de functie van servicedeskmedewerker succesvol uit te voeren? - Je bent in het bezit van een HBO bij voorkeur Facility Management diploma;
- Je hebt een uitstekende beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal;
- Je bent flexibel inzetbaar en oproepbaar;
- Je hebt kennis van Windows en Microsoft Office (Outlook, Word, Excel, PowerPoint).

Wat wordt er geboden?

Salaris € 1.800 a € 1.900 op basis van veertig uur. Het betreft een functie op oproepbasis tijdens de vakanties en afwezigheid van andere collega's.

Sollicitatieprocedure

Is deze baan jou op het lijf geschreven? Wacht dan niet langer en reageer direct! Dit kan via de sollicitatiebutton 'solliciteer'. Mocht jij meer informatie over deze functie willen, neem dan contact met ons op via 030 - 2 33 11 44 of mail ons via potterstraat@u-bossuitzendbureau.nl.

Uren 8.00
Regio UTRECHT

Inschrijving

De onderstaande velden met een ! zijn verplicht.

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
CV gegevens

CV upload

Bladeren
Werkervaring, motivatie of omschrijving
Nog 900 tekens toegestaan.