Accountmanager buitendienst

Ontwikkelt al meer dan 100 jaar unieke producten en oplossingen die de samenleving en het bedrijfsleven ten goede komen. Bekroonde producten en diensten ontwikkeld op het gebied van Printoplossingen, IT-services, Professionele Displays en Energy Solutions.

Solliciteer

Wie zoeken we?

Je bent doelgericht en gedreven; je streeft altijd naar het beste resultaat. Je laat je niet snel van de wijs brengen en je denkt in kansen. Bij Sharp ben je zelf verantwoordelijk voor het resultaat; geen probleem met jouw discipline en doorzettingsvermogen. Zowel op korte als lange termijn creëer jij commerciële kansen. Anderen overtuigen is je tweede natuur. Herken jij jezelf hierin dan zijn wij per direct op zoek naar jou en ga je aan de slag als accountmanager.

Als bevlogen en ervaren accountmanager weet je nieuwe klanten voor je te winnen. Met al je klanten onderhoud je nauw contact en je helpt hen hun bedrijfsprocessen te optimaliseren. Dat lukt je door de informatiestromen goed te analyseren en te laten zien hoe de diensten hier op aansluiten. Klanten waarderen jouw betrokkenheid en klantgerichtheid. Samen met collega’s van andere afdelingen vind je altijd de beste, meest duurzame oplossing voor je klant. Jouw kennis en kunde overtuigt je klanten van de toegevoegde waarde.

Stel je voor: een kans om vorm te geven aan een nieuw tijdperk bij een innovatief en wereldwijd gerenommeerd bedrijf. Klinkt goed toch? Wij zoeken mensen die meedenken over het volgende hoofdstuk van ons bedrijf. Samen creëren we innovatieve oplossingen en diensten die de manier waarop onze klanten werken drastisch veranderd.

Wat neem je mee?

Voor de functie van accountmanager is het van belang dat je beschikt over:
- Hbo werk en denk niveau;
- Ervaring in soortgelijke sales functie;
- Je hebt ruime ervaring met de verkoop van producten, diensten en software;
(fijn als dat in de IT branche of een gelijkwaardige branche is)

Wat wordt er geboden?

Een unieke kans om je talenten te ontwikkelen in een dynamische en toekomstgerichte werkomgeving. In onze informele en klantgerichte organisatie kun jij het beste uit jezelf halen. Je maakt vanaf dag één deel uit van het Sharp Direct Sales team. Tijdens een uitgebreide introductietraining maak jij kennis met onze organisatie, onze producten en diensten. En wij met jou! Natuurlijk hoort daarbij een uitstekend pakket aan primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Sollicitatieprocedure

Is deze baan jou op het lijf geschreven? Wacht dan niet langer en reageer direct! Dit kan via de sollicitatiebutton 'solliciteer'. Mocht jij meer informatie over deze functie willen, neem dan contact met ons op via 030 - 2 33 11 44 of mail ons via potterstraat@u-bossuitzendbureau.nl.

Uren 40.00
Regio UTRECHT

Inschrijving

De onderstaande velden met een ! zijn verplicht.

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
CV gegevens

CV upload

Bladeren
Werkervaring, motivatie of omschrijving
Nog 900 tekens toegestaan.