Commercieel administratief medewerker

Je komt te werken bij een software leverancier voor verkeer, mobiliteit en transportplanning. De logistieke divisie biedt geavanceerde rit-routeplanning software technologie en consultancy aan. Onze software zorgt ervoor dat organisaties transport kosten besparen en efficiënt rit en routeplanning scenario’s tot hun beschikking hebben. Wij plannen alles wat mensen en goederen over de gehele wereld beweegt. Onze organisatie groeit en opent jaarlijks vestigingen over de hele wereld. Hierdoor worden nieuwe markten bereikt.

Solliciteer

Wie zoeken we?

Als commercieel administratief medewerker lever je binnen het Noordwest-Europa Sales team een duidelijke bijdrage aan de operationele uitvoering en ondersteuning ten aanzien de verkoop van software. Je bent het geweten en ruggengraat van de afdeling. Met jouw kennis begeleid en ondersteun je Sales- en Accountmanagers in Noordwest-Europa bij de uitvoering van hun werk. Hierbij werk je met de administratieve systemen die beschikbaar zijn en houd je het overzicht van de commerciële-activiteiten en stel je de juiste prioriteiten.

Jouw dagelijkse werkzaamheden bestaan uit: inkomende leads opvolgen, klantvraag in kaart brengen en doorspelen naar Sales collega’s, offertes maken, contact met klanten over administratieve zaken omtrent offertes /facturatie, binnengekomen orders verwerken in CRM + versturen software licenties, klantenbestanden bewaken en bijhouden, beheren van projectdossiers, signaleerfunctie aflopende lease en testlicenties en afhandelen vragen m.b.t. installatie i.o.m. Noordwest Technisch Team.

Wat neem je mee?

Voor de functie van commercieel administratief medewerker is het van belang dat je beschikt over:
- Minimaal relevante HBO opleiding afgerond
- Nauwgezet, accuraat en klantgericht
- Zelfstandig en in teamverband werken
- Ervaring binnen het van CRM systeem van Dynamics is een pre
- Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal zowel in woord als geschrift
- Inzetbaar 32 uur tot 40 uur

Wat wordt er geboden?

Een goede honorering die wordt afgestemd op functie, leeftijd en ervaring, gezond en dynamisch bedrijf met goede toekomstperspectieven, een informele werksfeer met een flexibele werkomgeving, intensieve en individuele ‘on-the-job’ opleiding en standplaats Utrecht.

Sollicitatieprocedure

Is deze baan jou op het lijf geschreven? Wacht dan niet langer en reageer direct! Dit kan via de sollicitatiebutton 'solliciteer'. Mocht jij meer informatie over deze functie willen, neem dan contact met ons op via 030 - 2 33 11 44 of mail ons via potterstraat@u-bossuitzendbureau.nl.

Uren 32.00
Regio UTRECHT

Inschrijving

De onderstaande velden met een ! zijn verplicht.

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
CV gegevens

CV upload

Bladeren
Werkervaring, motivatie of omschrijving
Nog 900 tekens toegestaan.