Administratief medewerker planning

Een organisatie die een gedegen koers vaart en stevig in haar schoenen staat. Heel bewust is onze organisatie een stichting. Dit betekent dat we geen winstoogmerk hebben. Wat we verdienen komt ten goede aan ons primaire proces: het bieden van kwalitatief hoogwaardige professionele kinderopvang. Wij bieden met 1700 medewerkers op ruim 300 locaties alle vormen van kinderopvang in het midden van Nederland zoals kinderdagopvang, peuteropvang, buitenschoolse opvang en gastouderopvang. Samen met ouders, scholen en andere betrokkenen bieden wij een veilige omgeving waarin kinderen plezier hebben en zich optimaal kunnen ontwikkelen. Bij ons zijn kinderen zichzelf.

Solliciteer

Wie zoeken we?

Voor onze afdeling planning & klantencontact zijn wij op zoek naar een flexibele, stressbestendige administratief medewerker plaatsing. Is deze uitdagende functie iets voor jou? Lees dan snel verder! Werken als administratief medewerker plaatsing.
In deze functie van administratief medewerker planning ben je bezig met administratieve werkzaamheden zoals het verzamelen, vastleggen en verwerken van gegevens ter ondersteuning van de afdeling planning. Zo zorg je ervoor dat inschrijvingen, contracten en correspondentie opgesteld en verwerkt worden zodat deze tijdig naar de juiste bestemming verstuurd kunnen worden. Ook neem je inkomende gesprekken voor de afdeling Planning aan. Je handelt deze zoveel mogelijk zelfstandig af en verstrekt hierbij de juiste informatie. Ook ga je aan de slag met het faciliteren van werkprocessen. Denk hierbij aan het correct verwerken van post, documenten beschikbaar stellen en de afgesproken planningsactiviteiten realiseren.

Jouw werkdagen zijn maandag, dinsdag, woensdag en donderdag.

Wat neem je mee?

Voor de functie van administratief medewerker planning is het van belang dat je beschikt over:
- MBO werk- en denkniveau
- Kennis en ervaring van administratieve procedures en processen met betrekking tot het werkgebied.
- Kennis van geautomatiseerde gegevensverwerking en bestandsbeheer.
- Mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid voor het vragen en geven van informatie en het verzorgen van standaardcorrespondentie. Je beantwoord de eerstelijns vragen van klanten (inbound).
- Schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid voor het opstellen van standaardcorrespondentie.
- Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.
- Accuratesse en nauwkeurigheid bij het registreren, muteren en archiveren van gegevens.
- Integriteit bij het verwerken van financiële en/of persoonsgegevens.
- Dienstverlenende en klantgerichte instelling.
- Stressbestendigheid in verband met werkzaamheden waarbij verstoring een rol kan spelen.
- Ervaring in de Kinderopvang is een vereiste.
- Ervaring met Flexkids heeft een sterke pre.

Wat wordt er geboden?

Een uitdagende baan per half juni voor 24-32 uur in de week met ruimte voor eigen inbreng. We zijn niet alleen bezig met vandaag maar ook met jouw toekomst. Bij Kind & Co sta je nooit stil, je blijft jezelf ontwikkelen, salariëring conform CAO-Kinderopvang, salarisschaal 6, het betreft in eerste instantie een tijdelijke functie voor minimaal vier maanden.

Sollicitatieprocedure

Is deze baan jou op het lijf geschreven? Wacht dan niet langer en reageer direct! Dit kan via de sollicitatiebutton 'solliciteer'. Mocht jij meer informatie over deze functie willen, neem dan contact met ons op via 030 - 2 33 11 44 of mail ons via potterstraat@u-bossuitzendbureau.nl.

Uren 32.00
Regio HOUTEN

Inschrijving

De onderstaande velden met een ! zijn verplicht.

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
CV gegevens

CV upload

Bladeren
Werkervaring, motivatie of omschrijving
Nog 900 tekens toegestaan.