Junior financieel medewerker parttime

Je komt te werken bij een internationale organisatie, gespecialiseerd in ondersteuning van financieel management.

Solliciteer

Wie zoeken we?

Ben jij op zoek naar een uitdagende (bij)baan bijvoorbeeld naast jouw studie, heb je kennis van financiele processen? Dan zijn wij op zoek naar jou en ga je aan de slag als junior financial administrator.

In de functie van junior financial administrator heb je kennis van het gehele boekhoudproces. Je ondersteunt jouw collega’s met de financiële administratie voor verschillende (internationale) klanten. Dagelijks verwerk je de debiteuren, crediteuren en banktransacties van onze klanten en de loonjournaalposten. Je bent servicegericht en hebt goede communicatieve vaardigheden.

Jouw werkzaamheden in de functie van junior financial administrator bestaan uit het dagelijkse boekhouding voor verschillende entiteiten, verwerken van de loonjournaalposten, ondersteunen bij administratieve werkzaamheden voor het opstellen van jaarrekeningen en BTW aangifte opstellen voor kleinere bedrijven.

Wat neem je mee?

Voor de functie van funior financial administrator is het van belang dat je beschikt over:
- Minimaal afgeronde opleiding MBO bedrijfsadministratie niveau 4;
- Financiële (stage) ervaring;
- Uitstekende beheersing van de Nederlandse in woord en geschrift;
- Goede kennis van de Engelse taal. Je kan deelnemen aan vergaderingen en communiceren met klanten in het Engels;
- Kennis van diverse boekhoudprogramma’s, bij voorkeur ExactOnline.

Wat wordt er geboden?

Een baan voor 16-20 uur per week, flexibel in te delen; mogelijkheid als bijbaan naast je studie op basis van een 0-uren/ oproepcontract. De werkzaamheden extra of minder uren werken afhankelijk van de drukte op school; goede balans werk- privé: werkt hybride. Thuis of op kantoor, geef zelf aan wat voor jou het beste uitkomt; salaris tussen de EUR 2.000,- en max. EUR 2.500,- bpm afhankelijk van jouw competenties en ervaring; als je thuiswerkt: thuiswerkvergoeding en internetvergoeding; sportvergoeding; het volgen van (NOAB) trainingen en cursussen; doorgroeimogelijkheden; werken in een A+ team en gezellige en informele organisatie met 42 collega’s.

Sollicitatieprocedure

Is deze baan jou op het lijf geschreven? Wacht dan niet langer en reageer direct! Dit kan via de sollicitatiebutton 'solliciteer'. Mocht jij meer informatie over deze functie willen, neem dan contact met ons op via 030 - 2 33 11 44 of mail ons via potterstraat@u-bossuitzendbureau.nl.

Uren 20.00
Regio NIEUWEGEIN

Inschrijving

De onderstaande velden met een ! zijn verplicht.

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
CV gegevens

CV upload

Bladeren
Werkervaring, motivatie of omschrijving
Nog 900 tekens toegestaan.