Logistiek medewerker chauffeur

Jij komt te werken bij een van oorsprong een familiebedrijf die staat voor persoonlijkheid. De mooiste Aziatische producten worden geïmporteerd, opgeslagen en op maat naar de klant gebracht.

Solliciteer

Wie zoeken we?

In de functie van logistiek medewerker chauffeur bestaan jouw werkzaamheden uit het laden, transporteren en lossen van goederen (laden en lossen van de goederen bij leveranciers en klanten en het op juiste wijze afleveren van de goederen bij klanten, waarbij zowel kwalitatieve als kwantitatieve aspecten een rol spelen). Het opslaan van goederen en grondstoffen volgens de daartoe geldende procedures. Omgaan met klanten en eventuele derden (klantgericht werken, waarbij de chauffeur zich als vertegenwoordiger van het bedrijf dient te manifesteren, en het verrichten van administratieve handelingen, zoals juiste afhandeling van de vrachtdocumenten).

Wat neem je mee?

Voor deze fuctie van logistiek medeweker chauffeur is het van belang dat je beschikt over:
- Een afgeronde VMBO of MAVO opleiding of relevante werkervaring;
- In bezit van rijbewijs B en bij voorkeur een C1 rijbewijs;
- In bezit van heftruckrijbewijs is een pré;
- Flexibele instelling bezitten en om kunnen gaan met wisselende situaties;
- Klantgericht kunnen handelen.

Wat wordt er geboden?

Een marktconform salaris, afhankelijk van ervaring, 26 vakantiedagen en 8% vakantiegeld, uitzicht op een vast contract; je kunt per direct aan de slag; leuke en gezellige collega's en een goede werksfeer; reiskostenvergoeding, parkeergelegenheid en daarnaast ook goed bereikbaar met het OV.

Sollicitatieprocedure

Is deze baan jou op het lijf geschreven? Wacht dan niet langer en reageer direct! Dit kan via de sollicitatiebutton 'solliciteer'. Mocht jij meer informatie over deze functie willen, neem dan contact met ons op via 030 - 2 33 11 44 of mail ons via potterstraat@u-bossuitzendbureau.nl.

Uren 40.00
Regio UTRECHT

Inschrijving

De onderstaande velden met een ! zijn verplicht.

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
CV gegevens

CV upload

Bladeren
Werkervaring, motivatie of omschrijving
Nog 900 tekens toegestaan.