Servicedesk medewerker

Een keurmerkinstituut. Ze geven een kwaliteitskeurmerk aan dienstverleners die zich op de juiste manier inzetten om mensen te helpen op de arbeidsmarkt. Regelmatig controleren ze de kwaliteit van de dienstverleners die actief zijn in re-integratie, inburgering en loonwaardebepaling.

Solliciteer

Wie zoeken we?

Ben jij servicegericht en met ervaring op het gebied van klantcontacten, per telefoon en e-mail? Iemand die zelfstandig actie onderneemt om vragen of problemen op een juiste wijze op te lossen? Kun jij vlot schakelen binnen het team en het afhandelen van vragen van klanten? En ben je in staat om elk gesprek met evenveel zorgvuldigheid en inlevingsvermogen te behandelen? Dan zoeken we jou en ga je aan de slag als medewerker servicedesk.

In jouw rol van medewerker servicedesk vind jij een gulden middenweg tussen het werk in de operatie en het kwaliteitsniveau van de dienstverlening van de servicedesk. Je organiseert het werk systematisch en efficiënt en je speelt in op de steeds wijzigende drukte. Omdat jij constant je vinger aan de pols hebt, lukt het jou om te anticiperen op de hectiek, de voortgang te
bewaken en zo nodig actie te ondernemen. Je schakelt tussen diverse systemen en helpt bovendien om klantvragen zo efficiënt en correct mogelijk af te handelen. Zelf het initiatief nemen en direct proactief schakelen zit in je bloed.

Zo'n 30% van de werkzaamheden van de servicedesk zijn telefonisch en 70% zijn administratieve werkzaamheden. Een greep uit jouw taken en verantwoordelijkheden zijn: het telefonisch beantwoorden van vragen van onze klanten, zijnde Keurmerkhouders en licentienemers van diverse methodieken Duurzame Inzetbaarheid, vragen die via e-mails binnenkomen op een juiste manier afhandelen, het uitzetten van e-mails onder klanten met verzoeken rondom de verkrijging van het Keurmerk, administratieve processen bijhouden voor aanvragen en beoordelingen en meedenken in het continue verbeteren van onze processen en dienstverlening op de afdeling.

Wat neem je mee?

Voor de functie van servicedesk medewerker is het van belang dat je beschikt over:
- MBO/HBO werk- en denkniveau;
- Ruime ervaring als callcenter of servicedesk medewerker;
- Servicegericht en klantvriendelijke instelling;
- Duidelijk op de inhoud, zacht op de persoon;
- Spreekt vloeiend Nederlands en schrijft foutloos Nederlands;
- Benodigde competenties zijn: dienstverlenend, flexibiliteit, klantgerichtheid, marktgerichtheid, omgevingsbewustzijn, resultaatgerichtheid, stressbestendigheid en contactvaardigheid.

Wat wordt er geboden?

Het betreft een tijdelijke functie, voor een jaar. Er is uitzicht op een vast dienstverband. De ingangsdatum is zo spoedig mogelijk. Het salaris ligt tussen € 2.700,- en € 2.900,- per maand op basis van een 40-urige werkweek. Naast het vakantiegeld is er een eindejaarsuitkering. De standplaats is Utrecht.

Sollicitatieprocedure

Is deze baan jou op het lijf geschreven? Wacht dan niet langer en reageer direct! Dit kan via de sollicitatiebutton 'solliciteer'. Mocht jij meer informatie over deze functie willen, neem dan contact met ons op via 030 - 2 33 11 44 of mail ons via potterstraat@u-bossuitzendbureau.nl.

Uren 40.00
Regio UTRECHT

Inschrijving

De onderstaande velden met een ! zijn verplicht.

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
CV gegevens

CV upload

Bladeren
Werkervaring, motivatie of omschrijving
Nog 900 tekens toegestaan.