Customer experience specialist bol.com

Je komt te werken bij bol.com een snelgroeiende webwinkel die meer dan zes miljoen klanten laat kennismaken met hoe eenvoudig winkelen is bij een webwinkel. Met het grootste gemak kiezen zij uit het eindeloze en steeds verder groeiende assortiment van deze winkel met onder meer entertainment, speelgoed, elektronica, klus-, luxe- en babyartikelen. Bij bol.com leveren meer dan 2.200 collega’s een unieke bijdrage om samen retail te veranderen en daarmee het dagelijks leven makkelijker te maken. Daarbij maakt het niet uit welke functie je vervult of in welk team je zit. Met elkaar zijn wij verantwoordelijk voor deze gezamenlijke missie.

Solliciteer

Wie zoeken we?

Zie jij het als een uitdaging om ervoor te zorgen dat de klant de optimale online reis maakt en vindt waar de klant naar op zoek is? Dan zijn wij op zoek naar jou en ga je aan de slag customer experience specialist bij bol.com in Utrecht.

Stel je voor, je bent op zoek naar een lekker parfummetje. Natuurlijk check je dan als eerst de site van bol.com. Terwijl je jouw favoriete luchtje in je mandje stopt, zag je onderweg ook nog een lekkere douchegel. Nou vooruit, die gaat ook nog in het mandje. Als customer experience specialist zorg jij ervoor dat het keuzeproces van de klant zo makkelijk mogelijk gemaakt wordt én dat ze tijdens het kiezen nog andere ideeën krijgen. Voor dit project bij bol.com zorg je voor 12 verschillende categorieën, dus je bent met allerlei verschillende productgroepen bezig.

Als customer experience specialist onderzoek & analyseer je de klantreis voor verschillende productgroepen. Je analyseert wat een klant nodig heeft om zo goed mogelijk een keuze te kunnen maken uit de gezochte producten. Hierbij kijk je naar interne informatie, maar kijk je ook naar de markt. Je concludeert wat er goed gaat & wat er verbeterd moet worden - en met welke prioriteit - en gaat daarmee samen met een conten specialist aan de slag.

Als customer experience specialist optimaliseer je o.a. filters, categorieën en andere informatie om de klanten zo optimaal mogelijk te ondersteunen in hun productkeuze.

Een assessment test is tevens onderdeel van de sollicitatieprocedure.

Wat neem je mee?

In de functie van customer experience specialist is het van belang dat je beschikt over:
- Minimaal een hbo-diploma;
- Je hebt een diploma in de commerciele of bedrijfskundige richting;
- Je hebt affiniteit en mogelijk ervaring met de klantreizen en het optimaliseren hiervan bij een e-commerce bedrijf;
- Je bent communicatief vaardig (je spreekt vloeiend Nederlands);
- Je vind het leuk om tussen verschillende partijen te schakelen.

Wat wordt er geboden?

Een fulltime baan als customer experience specialist tot in ieder geval het eind december 2022 (met kans op verlenging); een bruto maandsalaris van € 2.500,- (obv 40 uur per week), een reiskosten en/of thuiswerkvergoeding en ervaring op doen bij het grootste e-commerce bedrijf van Nederland.

Sollicitatieprocedure

Is deze baan jou op het lijf geschreven? Wacht dan niet langer en reageer direct! Dit kan via de sollicitatiebutton 'solliciteer'. Mocht jij meer informatie over deze functie willen, neem dan contact met ons op via 030 - 2 33 11 44 of mail ons via potterstraat@u-bossuitzendbureau.nl.

Uren 40.00
Regio UTRECHT

Inschrijving

De onderstaande velden met een ! zijn verplicht.

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
CV gegevens

CV upload

Bladeren
Werkervaring, motivatie of omschrijving
Nog 900 tekens toegestaan.