Marketing en salesmedewerker

Helpt logistieke bedrijven met het behalen van de Europese emissie doelen in 2030 (55% reductie) en in 2050 (100% emissie vrij). Samen met ons jonge team werken we constant aan nieuwe en innoverende oplossingen om bedrijven en overheden te helpen deze doelen te behalen. Heeft een uitdagende en fijne werk omgeving voor studenten, starters, en professionals. Ben je een enthousiaste en getalenteerde teamspeler die niet bang is om de uitdaging aan te gaan om onze ambities te verwezenlijken, neem gelijk contact op!

Solliciteer

Wie zoeken we?

Vind jij het leuk om de telefoon op te pakken en nieuwe mensen te leren kennen en in een internationale omgeving te werken?
Ben jij leergierig en heb jij een breed interessegebied? Beschikt jij over goede communicatieve vaardigheden en kan je gestructurereerd werken? Dan zijn wij op zoek naar jou en ga je aan de slag als marketing en salesmedewerker.

In de functie marketing en salesmedewerker bestaan jouw werkzaamheden uit je ondersteunt de global marketing manager en regiomanagers in commerciële en administratieve werkzaamheden, je bent eerste aanspreekpunt voor prospects en zakelijke klanten in de supply chain & logistieke sector wereldwijd, genereert en kwalificeert leads via outbound maatregelen (telefoon, social media, evenementen), volgt inbound marketing leads op en kwalificeert deze, plant afspraken in voor de regiomanagers en informeert hen over de vervolgacties, ondersteunt in het maken van offertes en gestandaardiseerde contracten, ondersteunt in diverse marketingtaken, zoals het organiseren van webinars en het maken van social media posts

Wat neem je mee?

Voor de functie van marketing en salesmedewerker is het van belang dat je beschikt over:
- Fulltime beschikbaar bent;
- Niet bang bent om de telefoon op te pakken, dus geen telefoonvrees hebt;
- Ervaring met verkoop van software en/of in de supply chain`;
- Bekend met de termen leadgeneratie, leadkwalificatie, nurturing;
- Goede beheersing van het Engels. Duits is een pre;
- Kennis van SalesForce en MailChimp (of andere marketing automation) is een pre.

Wat wordt er geboden?

Salaris is afhankelijk van leeftijd en ervaring, fulltime functie, bij goed functioneren uitzicht op vaste aanstelling, op basis van werving en selectie.

Sollicitatieprocedure

Is deze baan jou op het lijf geschreven? Wacht dan niet langer en reageer direct! Dit kan via de sollicitatiebutton 'solliciteer'. Mocht jij meer informatie over deze functie willen, neem dan contact met ons op via 030 - 2 33 11 44 of mail ons via potterstraat@u-bossuitzendbureau.nl.

Uren 40.00
Regio MAARSSEN

Inschrijving

De onderstaande velden met een ! zijn verplicht.

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
CV gegevens

CV upload

Bladeren
Werkervaring, motivatie of omschrijving
Nog 900 tekens toegestaan.