Sous chef

Gastvrijheid pur sang; De eigenschap om gasten hartelijk en gul te ontvangen. Dat is waar dit prachtige hotel en congrescentrum in uitblinkt. Jong of wat ouder, heer of dame werken bij dit hotel betekent dat jij de gast het optimaal naar de zin wilt maken, die extra glimlach op iemands gezicht toveren! Daar draait het om voor jou.

Solliciteer

Wie zoeken we?

Gastvrijheid pur sang; de eigenschap om gasten hartelijk en gul te ontvangen. Jij zorgt ervoor dat de gast het optimaal naar de zin wilt maken, die extra glimlach op iemands gezicht toveren! Daar draait het om voor jou. Herken jij jezelf hierin dan zijn wij op zoek naar jou en ga je aan de slag als sous chef bij een hotel in Elspeet.

Je voornaamste taak als sous chef bestaat uit het bereiden van gerechten met behoud en controle van kwaliteit met als deeltaken:
uitvoeren van voorbereidende werkzaamheden, geven van aanwijzingen/instructies, toezien op werkzaamheden binnen de keuken, bewaken van hygiëne en houdbaarheid, begeleiden/opleiden van nieuwe medewerkers, opstellen en doorgeven van bestellijsten (bij
afwezigheid van de Chef).

Wat neem je mee?

In de functie van sous chef is het van belang dat je beschikt over:
- Ruime aantoonbare ervaring binnen het hotel en/of restaurantwezen als zelfstandig werkend kok of Souschef;
- Kennis van het inkopen van (dagverse)producten/ingrediënten en (de samenstelling van) de menukaart;
- Teamspeler met een groot verantwoordelijkheidsgevoel;
- Een grote mate enthousiasme voor het vak;
- Goede beheersing van de Nederlandse taal.

Wat wordt er geboden?

Naast een leuk welkomstpakket bieden wij je dit; een fijne werkplek binnen een bedrijf wat volop in beweging is, een leuke werksfeer in een dynamisch team, waar jij je welkom voelt en jezelf kunt zijn;e kans om mee te bouwen aan de cullinaire ontwikkeling van dit geweldige hotel, een goed salaris, afhankelijk van jouw ervaring en kennis

Sollicitatieprocedure

Is deze baan jou op het lijf geschreven? Wacht dan niet langer en reageer direct! Dit kan via de sollicitatiebutton 'solliciteer'. Mocht jij meer informatie over deze functie willen, neem dan contact met ons op via 030 - 2 33 11 44 of mail ons via potterstraat@u-bossuitzendbureau.nl.

Uren 40.00
Regio ELSPEET

Inschrijving

De onderstaande velden met een ! zijn verplicht.

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
CV gegevens

CV upload

Bladeren
Werkervaring, motivatie of omschrijving
Nog 900 tekens toegestaan.