Chef-kok

Gastvrijheid pur sang; De eigenschap om gasten hartelijk en gul te ontvangen. Dat is waar dit prachtige hotel en congrescentrum in uitblinkt. Jong of wat ouder, heer of dame werken bij dit hotel betekent dat jij de gast het optimaal naar de zin wilt maken, die extra glimlach op iemands gezicht toveren! Daar draait het om voor jou.

Solliciteer

Wie zoeken we?

Jij bent als chef kok continue bezig met de dagelijkse culinaire reis van hun gasten. Jij werkt actief mee in de uitvoer en bereiding van de gerechten welke bijdragen aan een zo'n prettig mogelijk verblijf van hun gasten! Lijkt dit jou iets dan zijn wij per direct op zoek naar jou!

In de functie van chef kok bestaan jouw werkzaamheden uit het door ontwikkelen van het culinaire niveau door actie mee te werken, controleren en vervaardigingsprocessen en uitgaande gerechten en waar ndogi is bijsturen van het proces, opvangen en afhandelen van vragen, klachten, problemen e.d. van gasten, toezien op de naleving van de voorschriften op het gebied van veiligheid, Arbo en HACCP, opstellen van dienst- en werkroosters en regelen van voldoende bezetting, indelen en toewijzen van werkzaamheden ondersteund door de Sous Chef. (laten) geven van aanwijzingen/instructies, ontwikkelen van de te voeren kaart, menu's, recepten e.d, zorgdragen voor de aanwezigheid en beschikbaarheid van middelen en apparatuurm, inkopen/afroepen van benodigde producten en ingredienten en zorgdragen voor het opleiden en inwerken van medewerkers.

Wat neem je mee?

In de functie van chef kok is het van belang dat je beschikt over:
- Aantoonbare leidinggevende ervaring als chef kok of sous chef binnen een grote operatie, bij voorkeur Hotel operatie;
- MBO niveau 4/HBO werk- en denkniveau, bij voorkeur aangevuld met een SVH-leermeester diploma;
- Aantoonbare kennis van alle kooktechnieken.

Wat wordt er geboden?

Naast een leuk welkomstpakket bieden wij je dit; een fijne werkplek binnen een bedrijf wat volop in beweging is, een leuke werksfeer in een dynamisch team, waar jij je welkom voelt en jezelf kunt zijn;e kans om mee te bouwen aan de cullinaire ontwikkeling van dit geweldige hotel, een goed salaris, afhankelijk van jouw ervaring en kennis ligt dit tussen de € 3500,- en € 3900,- bruto per maand op basis van 40 uur in de week

Sollicitatieprocedure

Is deze baan jou op het lijf geschreven? Wacht dan niet langer en reageer direct! Dit kan via de sollicitatiebutton 'solliciteer'. Mocht jij meer informatie over deze functie willen, neem dan contact met ons op via 030 - 2 33 11 44 of mail ons via potterstraat@u-bossuitzendbureau.nl.

Uren 40.00
Regio ELSPEET

Inschrijving

De onderstaande velden met een ! zijn verplicht.

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
CV gegevens

CV upload

Bladeren
Werkervaring, motivatie of omschrijving
Nog 900 tekens toegestaan.