Medewerker klantenservice

Een dienstverlenende organisatie, met locaties door heel Nederland. Het hoofdkantoor is gevestigd in Rotterdam.

Solliciteer

Wie zoeken we?

Wil jij onderdeel uitmaken van onze klantenservice en de klant een ultieme klantbeleving bieden? Dit doen wij door op een professionele, vlotte en vriendelijke manier hulp te bieden aan de klant! Als medewerker klantenservice sta je onze klanten telefonisch te woord en ben jij het eerste aanspreekpunt voor de klant. Je biedt hen hulp bij vragen en uitdagingen. Ook bestaat een deel van je werkzaamheden uit het zorgen voor een juiste administratie van abonnementen en dergelijken.

Heb jij ervaring met klantcontact, biedt je graag hulp op een klantvriendelijke manier en weet jij hoe je om moet gaan met klachten? Dan zijn wij op zoek naar jou voor onze klantenservice!

Beschikbaarheid
Het betreft een functie van 40 uur per week (maandag t/m vrijdag).

Wat ga je doen?
Als medewerker klantenservice ben je door middel van een goede klantfocus in staat om de klant in zijn of haar behoeften te voorzien en draag je bij aan een positief imago van ons bedrijf. Je bent samen met je collega's verantwoordelijk voor het op een juiste en klantvriendelijke wijze afhandelen van inkomend telefoon- en e-mailverkeer. Dit houdt ook in dat je je bezig houdt met klachtenafhandeling middels het geruststellen van en het bieden van hulp aan de klant.

Jij adviseert onze klanten over de producten die wij aanbieden. Je maakt hierbij gebruik van up-selling, cross-selling en down-selling.
Bij dit alles hoort een juiste en volledige registratie van alle contactmomenten, mutaties en aanvragen en het zorgdragen voor een juiste coördinatie en afhandeling van inkomende klachten.

Wat neem je mee?

Wat is je profiel?
- Minimaal MBO niveau 3 of 4 werk- en denkniveau;
- 0 tot 3 jaar ervaring met klantcontact binnen een dienstverlenende omgeving;
- Een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
- Aantoonbare ervaring met klachtenafhandeling is een pré;
- Positief en commercieel;
- Hoge mate van verantwoordelijkheidsgevoel.

Wie ben jij?
Jij bent klantgericht en kunt goed samenwerken met je team. Je gaat voor het behalen van een optimaal resultaat en toont iedere dag inzet om de klant te voorzien in zijn behoeften. Je gaat nauwkeurig te werk en kunt daarnaast goed zelfstandig aan de slag.

Wat wordt er geboden?

Wij bieden jou een uitdagende functie met veel verantwoordelijkheid en vrijheid in werkzaamheden. Wij bieden jou: • een werkplek op een toplocatie in het centrum van Rotterdam; • een bruto maandsalaris tussen de €1.900 en €.2.400 o.b.v. een fulltime dienstverband; • 25 vakantiedagen; • uitzicht op een vast contract (na de uitzendperiode); • een goede pensioenregeling (na de uitzendperiode); • leuke personeelsuitjes en vrijdagmiddagborrels georganiseerd door onze feestcommissie; • de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen. Daarnaast kun je gebruik maken van korting op een sportabonnement en kun je een bonus ontvangen als je een nieuwe collega aandraagt!

Sollicitatieprocedure

Heb jij het profiel gelezen en vind je deze functie interessant? Dan komen wij graag in contact met je. Solliciteer via de solliciteerbutton of bel ons als je vragen hebt. We staan je graag te woord (010-7200867)

Uren 40.00
Regio ROTTERDAM

Inschrijving

De onderstaande velden met een ! zijn verplicht.

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
CV gegevens

CV upload

Bladeren
Werkervaring, motivatie of omschrijving
Nog 900 tekens toegestaan.