Customer service medewerker

Onze opdrachtgever is een topspeler in de wereld van het reviseren en leveren van regelkleppen, veiligheden, tankveiligheden en appendages. Ze zijn toonaangevend in de branche en blijven continu investeren om toonaangevend te blijven. Dat heeft vooral met de mensen te maken, die het verschil maken, in welke functie dan ook. Als familiebedrijf hebben ze een prettige laagdrempelige cultuur die maakt dat er naar je geluisterd wordt en je helemaal jezelf kunt zijn. Samen met jou maken ze een groeiplan, waarin ze handen en voeten geven aan jouw ambities, talenten en dromen.

Solliciteer

Wie zoeken we?

Voor onze afdeling verkoop zoeken we een enthousiaste

Medewerker Customer Service (fulltime)

Herken jij jezelf als:
· de collega die passie heeft voor onze producten en markten;
· de collega die past in een hecht team met een open communicatie;
· de collega die verantwoordelijkheid neemt en zich projecten en problemen toe-eigent en deze tot een goed einde wil brengen;
· de collega die graag communiceert met onze (inter)nationale klanten en leveranciers om uitdagingen aan te gaan en met name op te lossen.

Dan zijn wij op zoek naar jou. Samen met je collega's houd jij je bezig met het beantwoorden van allerlei vragen. Klanten en leveranciers weten jou te vinden, jij kunt ze adviseren over producten en bent tevens aanspreekpunt voor evt. knelpunten. Samen met jouw collega's van customer service ben je het visitekaartje van de organisatie!

Wat neem je mee?

Functie-eisen:
· je hebt een afgeronde opleiding MBO4 (commerciële of technische richting)
· je bent leergierig
· je hebt servicegericht en hebt een probleemoplossend vermogen;
· je beheerst de Nederlandse en Engelse taal goed in woord en geschrift (Frans is een pré)
· je hebt goede computervaardigheden en ervaring met MS-Office
· je bent klant- en resultaatgericht, nauwkeuring en communicatief vaardig
· je hebt een sterk ontwikkeld verantwoordelijkheidsgevoel

Wat wordt er geboden?

Wij bieden een afwisselende baan waarin geen dag hetzelfde is. Fulltime (40) uur heeft de voorkeur maar 32 uur is ook een optie. Het salaris is afhankelijk van je ervaringsjaren, maar zal maximaal € 3.000,- bruto per maand op basis van een 40-urige werkweek bedragen.

Sollicitatieprocedure

Herken jij jezelf in dit profiel en wil je graag werken in een tecnhische omgeving? Dan maken wij graag kennis met jou! Bel (010-7200867) of mail (rotterdam@uboss.nl) ons voor meer informatie.

Uren 40.00
Regio MAASDIJK

Inschrijving

De onderstaande velden met een ! zijn verplicht.

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
CV gegevens

CV upload

Bladeren
Werkervaring, motivatie of omschrijving
Nog 900 tekens toegestaan.