Sales coach Vodafone

Een van de grootste bedrijven in de wereld op het gebied van Mobiele telecom, gadget en autoverzekeringen en supportdiensten. Is over de hele wereld actief met 15000 collega’s en we bieden bescherming kostbare bezittingen van meer dan 300 miljoen klanten wereldwijd. Waarschijnlijk heb je nog nooit van ons gehoord maar als je een mobiele telefoon bij Vodafone hebt gekocht en verzekerd dan ben jij ook klant van ons. Wij geloven in de kracht van diversiteit en inclusiviteit. Diversiteit help ons creatief te zijn in de markt, het helpt onze medewerkers beter presteren en door ontwikkelen. Het zorgt er ook voor dat we beter afgestemd zijn op de behoeften van onze partners en beter in staat zijn onze klanten te helpen.

Solliciteer

Wie zoeken we?

Ben jij goed georganiseerd, proactief en bent in staat je zelf te motiveren? Ben jij in staat zelf het initiatief te nemen en binnen een team te werken? Hou je ervan om te leveren onder druk en deadline, in een snel bewegende omgeving? Ben jij goed in het organiseren en geven van workshops? Dan zijn wij op zoek naar jou en ga je aan de slag als sales coach Vodafone.

Ons internationaal succesvolle sales coaches team komt naar Nederland toe. Naast het VK, Ierland, Spanje en sinds kort Portugal zijn we nu ook in Nederland voor de ondersteuning van onze partner Vodafone op zoek naar een sales coach. Je standplaats is Amsterdam maar je zult veel van je werk binnen de Vodafone locaties doen en vanuit huis. We verwachten dat je gemiddeld een halve tot 1 hele dag per week in Amsterdam zult zijn en dat je 3 tot 4 dagen per week op pad bent in Nederland.

Als sales coach rapporteer je in Nederland aan de relationship manager voor Vodafone en ben je ook deel van het internationale client team. Je werkt daarnaast heel nauw samen met onze partner Vodafone en zul je dagelijks te vinden zijn in hun winkels en callcenters. In deze rol ben je verantwoordelijk voor het leveren van een aanzienlijke bijdrage aan de groei en kwaliteitsdoelstellingen op het gebied van de verkoop van mobiele telecomverzekeringen. Dit doe je onder andere door het geven van gerichte trainingen, promoties en het leveren van verkoopondersteunende oplossingen. In het kort is het dus jouw missie om verkopers te helpen hun vaardigheden te ontwikkelen, hen te motiveren en daarmee de verkoop en klanttevredenheid te

Een maandag in het leven van de Sales Coach; je hebt in de ochtend de performance cijfers van de vorige week ontvangen en je hebt een afstemming met je collega over wat er op de agenda staat voor de komende week. In de ochtend staat een training met het telesales team gepland over het werven van tevreden klanten. Om 13 uur gaan de winkels open en bel je met de top 3 winkels van de week ervoor om hen te feliciteren en op te halen waarom het zo goed is gegaan. In de middag heb je een winkels gepland staan die extra aandacht nodig heeft. In de avond heb je een avondje karten gepland staan met de top 10 verkopers van vorige kwartaal op het gebied van klanttevredenheid vergroten.

Wat valt verder onder jouw verantwoordelijkheden het behalen van de jaarlijks afgesproken verkoop- en kwaliteitsdoelstellingen, aandragen, vormgeven en uitvoeren van oplossingen die bijdragen aan het behalen van deze doelen, je zorgt voor een positieve samenwerking met onze partner, je stuurt op een klantgerichte cultuur die voldoet aan geldende wet en regelgeving, je levert je resultaat door de mensen en teams om je heen te activeren en te winnen voor je doelen, je hebt 3 tot 4 jaar ervaring als bijvoorbeeld shopmanager, verkoopleider of callcenter team leider.Het is helemaal ideaal als je ervaring hebt binnen een telecom winkel zoals bijvoorbeeld de Vodafone shops.

Wat neem je mee?

Voor de functie van sales coach is het van belang dat je beschikt over:
- Nederlands is jouw moedertaal en Engels spreek, lees en schrijf je op goed niveau;
- Ervaring in een verkoop en/of verkoop training rol;
- Je bent bereid dagelijks te reizen naar onder andere winkels en call center omgevingen;
- Je hebt uitstekende presentatievaardigheden. Dit zowel face-to-face als op afstand;
- Je bent goed in staat helder en effectief te communiceren, zowel verbaal als schriftelijk;
- Je hebt ervaring in het leveren van coaching oplossingen;
- Je hebt kennis van algemene IT vaardigheden en o.a. Microsoft Word, Excel, Visio, Outlook, PowerPoint;
- Je ben verkoop en resultaat gedreven en daarbij heb je een goed oog voor detail.

Oh ja.. bijna vergeten.. je hebt ook een rijbewijs (dan hebben wij een auto voor je)

Wat wordt er geboden?

Startdatum per februari maar mag ook eerder, 40 uur in de week waarvan 4 dagen per week on the road, 1 dag administratie (nu met lockdown minder op de weg uiteraard), lease auto, salaris tussen de € 45.000 - €47.500 inclusief vakantiegeld en 13de maand, eerste instantie op uitzendbasis bij goed functioneren in dienst bij de opdrachtgever.

Sollicitatieprocedure

Is deze baan jou op het lijf geschreven? Wacht dan niet langer en reageer direct! Dit kan via de sollicitatiebutton 'solliciteer'. Mocht jij meer informatie over deze functie willen, neem dan contact met ons op via 030 - 2 33 11 44 of mail ons via potterstraat@u-bossuitzendbureau.nl.

Uren 40.00
Regio AMSTERDAM ZUIDOOST

Inschrijving

De onderstaande velden met een ! zijn verplicht.

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
CV gegevens

CV upload

Bladeren
Werkervaring, motivatie of omschrijving
Nog 900 tekens toegestaan.