Recruiter kinderopvang

Je komt te werken bij een kinderopvang organisatie. Met 1900 medewerkers op ruim 350 locaties bieden ze alle vormen van kinderopvang aan. De stafafdelingen op het hoofdkantoor in Houten ondersteunen en adviseren de locaties bij diverse vraagstukken. Het is een stichting die stevig in haar schoenen staat en geen winstoogmerk heeft. Wat ze verdienen komt ten goede aan ons primaire proces: het bieden van kwalitatief hoogwaardige professionele kinderopvang waar kinderen zich optimaal kunnen ontwikkelen en vooral veel plezier hebben. Dat maakt jouw nieuwe werkgever bijzonder!

Solliciteer

Wie zoeken we?

Heb jij affiniteit met de kinderopvang. Het is een pre als je ervaring hebt binnen deze branche, maar geen must; bent enthousiast, oplossingsgericht, proactief en je kan snel schakelen. Ook laat jij je niet uit het veld slaan als je af en toe onder druk komt te staan en heb je ervaring met het screenen van CV'S? Dan zijn wij op zoek naar jou en ga je aan de slag als recruiter binnen de kinderopvang.

In de functie van recruiter bestaan jouw verantwoordelijkheden uit; je houdt je dagelijks bezig met de werving en selectie van pedagogisch medewerkers. Je zet je eigen creativiteit in om geschikte kandidaten te vinden en maakt daarbij gebruik van verschillende kanalen. Denk bijvoorbeeld aan Linkedin, jobboards, onderwijsinstellingen, social media en je eigen netwerk. Daarnaast breng je ook nieuwe, verfrissende ideeën in.

Je werkt nauw samen met onze andere recruiters, de personeelsadviseur, de managers van onze locaties en de afdeling Communicatie. Doordat je verantwoordelijk bent voor alle stappen binnen ons sollicitatieproces heb je een afwisselend takenpakket. Niet alleen speel je een actieve rol in het benaderen en enthousiasmeren van kandidaten, je voert ook de eerste gesprekken en neemt onze managers mee in het proces. Jij houdt van aanpakken en draait je hand niet om voor veel vacatures die zo snel mogelijk ingevuld moeten worden.

Wat neem je mee?

Voor de functie van recruiter is het van belang dat je beschikt over:
- Afgeronde HRM diploma op hbo niveau;
- Ruimte ervaring met het screenen van CV’s, het uitnodigen of afwijzen van kandidaten en het voeren van de eerste gesprekken;
- Communicatief vaardig; maakt gemakkelijk contact met externe partijen waar jij mee samenwerkt voor het invullen van de vacatures.

Wat wordt er geboden?

Een uitdagende baan in een laagdrempelige, open organisatie, waar je jezelf kan zijn en veel ruimte is voor eigen inbreng. We zijn niet alleen bezig met vandaag maar ook met jouw toekomst. Je blijft jezelf ontwikkelen door scholing, onderlinge feedback en persoonlijke aandacht. Bij ons krijg je: een jaarcontract voor 32-36 uur per week, met uitzicht op een vast dienstverband. Werkdagen zijn in overleg te bepalen; € 2.632,- tot € 3.562,- bruto maandsalaris (Schaal 8, CAO Kinderopvang) op basis van een 36-urige werkweek; 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 2%; 210 vakantie- en verlofuren op jaarbasis (op basis van een 36-urige werkweek); een vergoeding voor je reiskosten; een bijdrage in jouw pensioen bij PFZW en korting bij collectieve zorgverzekeringen; een bijdrage aan je maandelijkse sportabonnement en een fietsplan waarmee het financieel aantrekkelijker wordt om een fiets te kopen; diverse trainingen en cursussen die jij mag volgen.

Sollicitatieprocedure

Is deze baan jou op het lijf geschreven? Wacht dan niet langer en reageer direct! Dit kan via de sollicitatiebutton 'solliciteer'. Mocht jij meer informatie over deze functie willen, neem dan contact met ons op via 030 - 2 33 11 44 of mail ons via potterstraat@u-bossuitzendbureau.nl.

Uren 36.00
Regio HOUTEN

Inschrijving

De onderstaande velden met een ! zijn verplicht.

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
CV gegevens

CV upload

Bladeren
Werkervaring, motivatie of omschrijving
Nog 900 tekens toegestaan.