Functioneel beheerder bij bol.com

Je komt te werken bij bol.com een snelgroeiende webwinkel die meer dan zes miljoen klanten laat kennismaken met hoe eenvoudig winkelen is bij een webwinkel. Met het grootste gemak kiezen zij uit het eindeloze en steeds verder groeiende assortiment van deze winkel met onder meer entertainment, speelgoed, elektronica, klus-, luxe- en babyartikelen. Bij bol.com leveren meer dan 2.200 collega’s een unieke bijdrage om samen retail te veranderen en daarmee het dagelijks leven makkelijker te maken. Daarbij maakt het niet uit welke functie je vervult of in welk team je zit. Met elkaar zijn wij verantwoordelijk voor deze gezamenlijke missie.

Solliciteer

Wie zoeken we?

Ben jij analytisch, nuchter, innovatief en een trouble shooter? Heb jij affiniteit met IT en zie jij het als een uitdaging om met veel verschillende systemen te werken? Dan ga jij per direct aan de slag als functioneel beheerder bij bol.com!

In de functie van functioneel beheerder ben jij het eerste aanspreekpunt van partnerservice en buyers en verzorgt intakes van offerteproblemen - waar zien stakeholders beren op de weg?, draai jij die beren virtueel de nek om, liefst definitief ;-) en koppelt dat terug naar de betrokken stakeholders, ga jij op onderzoek uit in de IT-systemen: wat veroorzaakte de file/botsing? Zodra je weet waar de gaten in de weg zitten, speel je dat door naar de ontwikkelteams, denk jij na over procesverbeteringen die Offer Highway gebruikers blij maken, dompel jij jezelf onder in data, duikt inzichten op en vertaalt die naar verbeter- en innovatieprojecten, inclusief requirements en user stories, stel jij je op als eigenaar van operationele vraagstukken, zoals partnercases, incidenten, trainingen en opleidingen.

In deze rol van beheerder en fijnslijper van IT systemen lever je een belangrijke bijdrage aan de drukste bol.com snelweg. En hoewel we de snelweg inmiddels hebben ingetekend, zijn er ongetwijfeld short cuts mogelijk die we nog niet hebben ontdekt. Bovendien liggen er de nodige hobbels die moeten worden gladgestreken. Samen met je team vorm je de IT Wegenwacht die gebruikers met pech verder helpt en scherp toeziet op de op- en afritten.

Een fantastische instaprol voor een tech-savvy high potential die graag pioniert en het gaspedaal goed intrapt. Je bent iemand die kennis snel opneemt en van 0 tot 100 gaat in een split second.

Wat gaat er goed? Wat moeten we in welke volgorde oppakken? Jij bent aanspreekpunt van gebruikers (zoals partnerspecialisten en inkopers) en helpt hen bij issues snel weer op weg. Je vormt, samen met een directe collega, het team dat offer issues analyseert, diagnosticeert en oplost - vaak naar aanleiding van concrete vragen. Waarom verschijnen offers niet meteen op de site? Hoe los je dat op? En hoe voorkomen we dat het nog een keer gebeurt?

Wat neem je mee?

Voor de functie van functioneel beheerder is het van belang dat je beschikt over:
- HBO niveau;
- Passie voor IT;
- Analytische skills;
- Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal.

Wat wordt er geboden?

Per direct voor 32 tot 40 uur, salaris ligt rond de € 2.100 op basis van veertig uur, project voor ongeveer drie maanden mogelijkheid tot langer.

Sollicitatieprocedure

Is deze baan jou op het lijf geschreven? Wacht dan niet langer en reageer direct! Dit kan via de sollicitatiebutton 'solliciteer'. Mocht jij meer informatie over deze functie willen, neem dan contact met ons op via 030 - 2 33 11 44 of mail ons via potterstraat@u-bossuitzendbureau.nl.

Uren 40.00
Regio UTRECHT

Inschrijving

De onderstaande velden met een ! zijn verplicht.

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
CV gegevens

CV upload

Bladeren
Werkervaring, motivatie of omschrijving
Nog 900 tekens toegestaan.