Medewerker schuldhulpverlening bol.com

Je komt te werken bij bol.com een snelgroeiende webwinkel die meer dan zes miljoen klanten laat kennismaken met hoe eenvoudig winkelen is bij een webwinkel. Met het grootste gemak kiezen zij uit het eindeloze en steeds verder groeiende assortiment van deze winkel met onder meer entertainment, speelgoed, elektronica, klus-, luxe- en babyartikelen. Bij bol.com leveren meer dan 2.200 collega’s een unieke bijdrage om samen retail te veranderen en daarmee het dagelijks leven makkelijker te maken. Daarbij maakt het niet uit welke functie je vervult of in welk team je zit. Met elkaar zijn wij verantwoordelijk voor deze gezamenlijke missie.

Solliciteer

Wie zoeken we?

In de functie als administratief medewerker schuldhulpverlening bestaan jouw verantwoordelijkheden uit het onderhouden van contact met de bewindvoerders van klanten die in de schuldhulpverlening zitten. De bewindvoerders nemen per mail of post contact met je op. Zodra er zo'n verzoek binnenkomt moet er deze administratief verwerkt worden in het systeem. Denk hierbij aan het doorgeven van openstaande vorderingen, zorgen dat de klant niet nog meer schulden kan maken, etc.. Daarnaast worden er afspraken gemaakt met bewindvoerders over afbetaalregelingen. Zodra een klant uit de schuldhulpverlening is, moet dit ook weer administratief ingeregeld worden.

Wat neem je mee?

Voor de functie van administratief medewerker schuldhulpverlening is het van belang dat je beschikt over de volgende vereiste:
- Minimaal een afgeronde mbo niveau 4 opleiding;
- Beschikbaar voor 20 uur in de week, flexibel in te delen;
- Goede kennis van de Nederlandse taal.

Wat wordt er geboden?

Salaris € 1.800 a € 2.350 op basis van 40 uur, voor minimaal een jaar met optie tot verlengen.

Sollicitatieprocedure

Is deze baan jou op het lijf geschreven? Wacht dan niet langer en reageer direct! Dit kan via de sollicitatiebutton 'solliciteer'. Mocht jij meer informatie over deze functie willen, neem dan contact met ons op via 030 - 2 33 11 44 of mail ons via potterstraat@u-bossuitzendbureau.nl.

Uren 20.00
Regio UTRECHT

Inschrijving

De onderstaande velden met een ! zijn verplicht.

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
CV gegevens

CV upload

Bladeren
Werkervaring, motivatie of omschrijving
Nog 900 tekens toegestaan.