Logistiek medewerker

Waar kom jij te werken? Je komt te werken bij een mediabedrijf voor het onderwijs. Het is een informeel bedrijf waar hard wordt gewerkt. Er werken ongeveer dertig collega’s die iedere dag gezellig met elkaar lunchen. Staat net als het onderwijs, nooit stil en dat maakt het een dynamisch bedrijf. Hier krijgt iedereen dan ook de vrijheid om mee te denken en zo een waardevolle bijdrage aan het bedrijf te leveren.

Solliciteer

Wie zoeken we?

Zie jij het als een uitdaging om zowel de warehouse- als de fulfilmentactiviteit te ondersteunen? Ben jij op zoek naar een functie binnen de logistiek waarin jij jezelf verder kan ontwikkelen? Dan zijn op zoek naar jou en ga je aan de slag als logistiek medewerker.

In de functie van logistiek medewerker bestaan jouw werkzaamheden uit ondersteunen warehouseproces, het laden- en lossen van goederen in het magazijn, het uitvoeren van diverse voorkomende magazijnwerkzaamheden, administratieve verwerking in/uitslagen, ondersteunen fulfilmentproces, aanvullen en onderhouden pickvoorraden, het picken en packen van bestellingen (fulfilment), werkvoorbereiding productie (bijv. klaarzetten materialen, stickers printen) en administratieve verwerking retouren.

Daarnaast vallen de volgende taken onder jouw verantwoordelijkheden; je bent het aanspreekpunt van leveranciers die komen laden en/of lossen, je onderhoudt het contact met toeleveranciers over geleverde goederen, specificaties, je bent verantwoordelijk voor het aannemen van goederen, je draagt zorg voor de juiste locatie binnen het magazijn van de ontvangen goederen, in het sorteerproces ben je zowel uitvoerend als coördinerend verantwoordelijk voor de controle van materialen en het gereed zetten van materialen voor distributie en productie, op periodieke basis voorraadcontrole magazijn en grijpvoorraad, je verzorgt bestellingen (o.a. orderpicken) van allerlei aard op verzoek, je verricht lichte administratieve werkzaamheden t.a.v. de goederenstroom en orderstroom, laden en lossen van materialen (indien nodig met stapelaar of heftruck), inpakken/verzend gereed maken van goederen, je zorgt voor orde en netheid op de magazijnvloer en periodiek wordt je ingezet voor facilitair onderhoud aan ons kantoorpand.

Wat neem je mee?

In de functie van logistiek medewerker is het van belang dat je beschikt over:
- MBO werk- en denk niveau;
- Ervaring als logistiek- en/of magazijnmedewerker (is geen vereiste);
- Goede contactuele en communicatieve eigenschappen;
- Een zelfstandige werkhouding;
- Een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
- Stapelaar en heftruck certificaat (is geen vereiste);
- Rijbewijs (is geen vereiste).

Wat wordt er geboden?

Salaris ligt rond de € 1.800 a € 2.200 op basis van veertig per week; functie is voor 40 uur in de week, in overleg is 32/36 uur een optie; in eerste instantie op uitzendbasis bij goed functioneren contract voor bepaalde/onbepaalde tijd; het is een informeel bedrijf waar hard wordt gewerkt.

Sollicitatieprocedure

Is deze baan jou op het lijf geschreven? Wacht dan niet langer en reageer direct! Dit kan via de sollicitatiebutton 'solliciteer'. Mocht jij meer informatie over deze functie willen, neem dan contact met ons op via 030 - 2 33 11 44 of mail ons via potterstraat@u-bossuitzendbureau.nl .

Uren 40.00
Regio UTRECHT

Inschrijving

De onderstaande velden met een ! zijn verplicht.

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
CV gegevens

CV upload

Bladeren
Werkervaring, motivatie of omschrijving
Nog 900 tekens toegestaan.