Servicedesk medewerker bij bol.com

Waar kom jij te werken? Je komt te werken bij een snelgroeiende webwinkel die meer dan zes miljoen klanten laat kennismaken met hoe eenvoudig winkelen is bij een webwinkel. Met het grootste gemak kiezen zij uit het eindeloze en steeds verder groeiende assortiment van deze winkel met onder meer entertainment, speelgoed, elektronica, klus-, luxe- en babyartikelen.

Solliciteer

Wie zoeken we?

Heb jij zakelijke dienstverlening hoog in het vaandel staan en heb jij ervaring met facilitaire dienstverlening? Kan jij goed samenwerken en goed kunnen organiseren zijn vanzelfsprekend voor jou? Dan hebben wij een leuke baan als servicedeskmedewerker!

In de functie van servicedeskmedewerker bent jij aanspreekpunt voor interne collega’s met vragen, storingen, wensen en klachten op het gebied van facilitaire zaken. Je registreert deze en geeft deze door aan de betreffende facilitair medewerker en/of leverancier of lost het zelf op. Je bewaakt de status, zodanig dat vragen en klachten tijdig worden verholpen.

Wat neem je mee?

Waar moet jij aan voldoen om de functie van servicedeskmedewerker succesvol uit te voeren? - Je hebt HBO denk en werk niveau;
- Je hebt een uitstekende beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal;
- Je hebt kennis van Windows en Microsoft Office (Outlook, Word, Excel, PowerPoint).

Wat wordt er geboden?

Salaris ligt tussen de € 1.800 a € 2.000 op basis van veertig uur: De duur van deze vacature is per direct voor de langere tijd; Het betreft een oproep functie, geen garantie voor vaste uren; De vakantie toeslag bedraagt 8% per jaar over het feitelijk loon; 24 vakantiedagen per volledig gewerkt kalenderjaar; Werken bij een snelgroeiende top opdrachtgever.

Sollicitatieprocedure

Is deze baan jou op het lijf geschreven? Wacht dan niet langer en reageer direct! Dit kan via de sollicitatiebutton 'solliciteer'. Mocht jij meer informatie over deze functie willen, neem dan contact met ons op via 030 - 2 33 11 44 of mail ons via potterstraat@u-bossuitzendbureau.nl.

Uren 16.00
Regio UTRECHT

Inschrijving

De onderstaande velden met een ! zijn verplicht.

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
CV gegevens

CV upload

Bladeren
Werkervaring, motivatie of omschrijving
Nog 900 tekens toegestaan.