Medewerker personeelszaken

Jij komt te werken bij een familiebedrijf met meer dan 150 jaar ervaring in toegevoegde waarde logistiek en behoort tot de top 100 van Nederlandse logistieke ondernemingen.

Solliciteer

Wie zoeken we?

Ben jij op zoek naar een leuke en verantwoordelijke job met volop kansen tot ontwikkeling. Je bent sparringpartner van hoofd personeelszaken en samen met je enthousiaste collega’s help je om de afdeling en het bedrijf verder te professionaliseren.
Dan zijn wij op zoek naar jou en ga je aan de slag als medewerker personeelszaken.

In jouw rol als medewerker personeelszaken en salarisadministratie ondersteun je de managers en divisie directie in allerlei HR werkzaamheden. Je zet de werving en selectie procedures in gang, ondersteunt bij het opstellen van de vacatures en beheert de afspraken met de uitzendbureaus. Je gaat arbeidscontracten opstellen en doet voor de divisie Vrieslogistiek de geautomatiseerde verwerking van alle personeelsmutaties zoals verlof, verzuim en urenregistratie en salarisadministratie. Daarnaast ondersteun je bij het coördineren van opleidingen en het juist verwerken van de pensioen en verzekeringsgegevens. Verder houd jij je bezig met de het digitaal up-to-date houden van de personeelsdossiers. Tevens ben je vraagbaak op het vlak van personeel aangelegenheden op het gebied van arbeidsvoorwaarden.

Wat neem je mee?

Voor de functie van medewerker personeelszaken is het van belang dat ze beschikt over:
- Minimaal een afgeronde MBO-4+ / HBO opleiding;
- Opleiding in een Personeel & Arbeid en/of HR Management;
- Uitstekende communicatieve en schriftelijke vaardigheden in de Nederlandse taal en al enige ervaring met het opstellen van correspondentie;
- Je hebt ervaring met recruitment;
- Een uitstekende beheersing van Word, Outlook en Excel;
- Kennis van NMBRS is een pre, of andere personeels-/ salarisverwerkingspakketten;
- Ondernemend, zelfstandig, servicegericht en flexibel.

Wat wordt er geboden?

Een afwisselende baan voor 32 - 40 uur per week, salaris € 2.500 - € 3.200,- per maand, een ongedwongen werksfeer met ruimte voor ontwikkeling, nieuwe initiatieven en ideeën. In eerste instantie op uitzendbasis en bij goed functioneren in dienst bij de opdrachtgever.

Sollicitatieprocedure

Is deze baan jou op het lijf geschreven? Wacht dan niet langer en reageer direct! Dit kan via de sollicitatiebutton 'solliciteer'. Mocht jij meer informatie over deze functie willen, neem dan contact met ons op via 030 - 2 33 11 44 of mail ons via potterstraat@u-bossuitzendbureau.nl.

Uren 40.00
Regio UTRECHT

Inschrijving

De onderstaande velden met een ! zijn verplicht.

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
CV gegevens

CV upload

Bladeren
Werkervaring, motivatie of omschrijving
Nog 900 tekens toegestaan.