Inside sales en operations medewerker

Je komt te werken bij een software leverancier voor verkeer, mobiliteit en transportplanning. De logistieke divisie biedt geavanceerde rit-routeplanning software technologie en consultancy aan. Onze software zorgt ervoor dat organisaties transport kosten besparen en efficiënt rit en routeplanning scenario’s tot hun beschikking hebben. Wij plannen alles wat mensen en goederen over de gehele wereld beweegt. Onze organisatie groeit en opent jaarlijks vestigingen over de hele wereld. Hierdoor worden nieuwe markten bereikt.

Solliciteer

Wie zoeken we?

Ben jij goed in het aansluiten van nieuwe klanten per telefoon of Email, relaties opbouwen met huidige klanten voor up-selling, luisteren naar potentiele klanten en zo vraag en aanbod samen brengen, het verbeteren van ons bedrijfsproces omtrent verkoop en je contact momenten netjes en geordend in ons CRM verwerken? Dan ga je aan de slag als inside sales en operations medewerker.

Het betreft een functie ter uitbreiding van het huidige team.

Als inside sales en operations medewerker help jij ons verder op de kaart te zetten! Je bent het eerste aanspreekpunt voor klanten & prospecten die bellen of mailen. Binnen de functie ben je onderdeel van een klein en gezellig team en ga je actief op zoek naar nieuwe klanten voor ons product.

Daarnaast is het voor jou een uitdaging om huidige klanten te behouden en nieuwe klanten aan te sluiten via de telefoon. Jij vindt het een uitdaging om jouw collega’s zo goed mogelijk te ondersteunen met het gehele commerciële traject van A tot Z. Jij weet op een prettige manier de klantvraag goed in kaart te brengen. Je werkt nauwkeurig, gestructureerd en durft je collega’s aan te spreken op hun (administratieve) verantwoordelijkheden.

Wat neem je mee?

Voor de functie van inside sales en operations medewerker is het van belang dat je beschikt over:
- Je hebt minimaal MBO niveau 4 afgerond;
- Je bent een commercieel wonder via de telefoon;
- Je kan goed samenwerken binnen een team;
- In Nederlands en Engels in woord en geschrift;
- 40 uur per week beschikbaar.

Wat wordt er geboden?

De functie is voor 40 uur in de week; Salaris € 1.850 a € 2.400 op basis van een 40 uur, afhankelijk van leeftijd en ervaring en bij goed functioneren in dienst bij opdrachtgever.

Sollicitatieprocedure

Is deze baan jou op het lijf geschreven? Wacht dan niet langer en reageer direct! Dit kan via de sollicitatiebutton 'solliciteer'. Mocht jij meer informatie over deze functie willen, neem dan contact met ons op via 030 - 2 33 11 44 of mail ons via potterstraat@u-bossuitzendbureau.nl.

Uren 40.00
Regio UTRECHT

Inschrijving

De onderstaande velden met een ! zijn verplicht.

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
CV gegevens

CV upload

Bladeren
Werkervaring, motivatie of omschrijving
Nog 900 tekens toegestaan.