Casemanager

Een gecertificeerde arbodienst. Wij richten ons met een enthousiaste groep professionals op de gezondheid en duurzame inzetbaarheid. Daarbij kijken we vooral naar preventie. Door werkgevers en werknemers wordt dit zeer gewaardeerd. Zij kiezen voor ons vanwege onze manier van samenwerken en onze kennis van resultaatgericht bedrijfsgezondheidsmanagement. Vanuit onze locatie in Culemborg werken wij aan de topconditie van werknemers en werkgevers

Solliciteer

Wie zoeken we?

Geen dag is hetzelfde, je bent ondernemend, enthousiast en je kan goed zelfstandig werken. Als casemanager ben jij de regisseur in het verzuimproces. Jij bent het eerste aanspreekpunt voor werknemers en werkgevers en ondersteunt beide tijdens de re-integratie. Daarnaast heb je veelvuldig contact met onze bedrijfsartsen en andere kerndeskundigen om ervoor te zorgen dat alles voorspoedig loopt. Je zorgt voor een dossieropbouw conform de Wet Verbetering Poortwachter.

Wij zijn op zoek naar een nieuwe topper om ons team in Culemborg te versterken. Ben jij de casemanager die wij zoeken voor ons team?

Wat neem je mee?

Voor de functie van casemanager is het van belang dat je beschikt over:
- MBO denkniveau;
- Communicatief vaardig;
- Resultaatgericht;
- Beslissingen durven te nemen;
- Kennis van Wet Verbetering Poortwachter is een pre;
- Uitstekende vaardigheid in zowel geschrift als woord van de Nederlandse taal;
- Je kunt goed zelfstandig werken, maar ziet ook zeker de noodzaak van samenwerken;
- Je voelt je op je plek in een commerciële organisatie;
- Je bent minimaal 32 uur per week beschikbaar;
- Een opleiding/titel als RCCM of CROV is een pré.

Wat wordt er geboden?

Salarisindicatie € 2.500 - € 3.500 (op basis van 40 uur per week). Functie op uitzendbasis en bij goed functioneren in dienst bij de opdrachtgever. Een uitdagende baan in een groeiend bedrijf, ruimte om je te ontwikkelen, en werkplek in Culemborg met leuke collega’s; en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Sollicitatieprocedure

Is deze baan jou op het lijf geschreven? Wacht dan niet langer en reageer direct! Dit kan via de sollicitatiebutton 'solliciteer'. Mocht jij meer informatie over deze functie willen, neem dan contact met ons op via 030 - 2 33 11 44 of mail ons via potterstraat@u-bossuitzendbureau.nl.

Uren 40.00
Regio CULEMBORG

Inschrijving

De onderstaande velden met een ! zijn verplicht.

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
CV gegevens

CV upload

Bladeren
Werkervaring, motivatie of omschrijving
Nog 900 tekens toegestaan.