Operations Administration Officer ft

Een internationale handelsorganisatie.

Solliciteer

Wie zoeken we?

In deze rol werk je samen met een team van 5 collega's en zijn jullie samen verantwoordelijk voor het dagelijks behandelen van alle fysieke documenten voor de Operations Department. Jullie zijn het centrale punt waarbij het gaat om het verzamelen en complementeren van alle relevante documenten die verzonden moeten worden t.b.v. het trade operations team. Hierbij moet je denken aan kwaliteitsrapportages, verzekeringscertificaten, bill of ladings, letters of credit en diverse andere belangrijke documentatie.

Wat neem je mee?

Ben jij op zoek naar een nieuwe administratieve uitdaging en spreekt het je aan in een internationale organisatie te werken? Wij zoeken een administratieve kei die voldoet aan de volgende eigenschappen:
-Uitstekende administratieve vaardigheden
-MBO 4 werk en denk niveau, bij voorkeur richting MER, logisitek of office
-Bij voorkeur ervaring in documentafhandeling / handel in goederen
-Goede kennis van word en excel
-Uitstekende kennis van de Engelse taal in woord en geschrift

Wat wordt er geboden?

-Een baan met uitzicht op een vast dienstverband voor 32-40 uur per week -Prima bereikbaar; onze opdrachtgever heeft een locatie in het centrum van Rotterdam direct naast het Blaak treinstation -Een fijne werkplek met nog fijnere collega's!

Sollicitatieprocedure

Ben jij enthousiast? dan ontvangen wij graag je CV, je kan deze sturen naar: rotterdam@u-bossuitzendbureau.nl of voor meer informatie bellen naar 010-7200867.

Uren 40.00
Regio ROTTERDAM

Inschrijving

De onderstaande velden met een ! zijn verplicht.

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
CV gegevens

CV upload

Bladeren
Werkervaring, motivatie of omschrijving
Nog 900 tekens toegestaan.