Customer support medewerker opleidingen

Waar kom jij te werken? Jij komt te werken bij de grootste onafhankelijke specialist in Nederland en België in software testen en marktleider op het gebied van testopleidingen.

Solliciteer

Wie zoeken we?

Ben jij op zoek naar een leuke allround functie waarbij je een spin in het web bent? Vind jij het leuk om te organiseren? Dan zijn wij op zoek naar jou en ga je aan de slag als customer support medewerker opleidingen.

In de functie van customer support medewerker opleidingen ben jij verantwoordelijk voor alle organisatorische zaken rondom de opleidingen die verzorgd worden. Jouw dagelijkse taken bestaan uit docenten infomeren over klant, doel opleiding, inhoud en locatie, bijhouden van inschrijvingen, contact onderhouden met cursisten, locatie en materialen voor de docenten regelen, vragen telefonische en per mail beantwoorden, docenten en cursisten infomeren, regelen locatie, lunch, mappen ed, examens aanvragen, inkoop opleidingen en opstellen van lesmateriaal.

Het betreft een leuke allround functie met naast klantcontact ook veel administratieve taken.

Wat neem je mee?

Voor de functie van is customer support medewerker opleidingen is het van belang dat je beschikt over:
- Mininmaal mbo niveau vier;
- Ervaring met administratieve taken;
- Communicatief vaardig ivm klantcontact;
- Per direct beschikbaar tot en met begin 2022.

Wat wordt er geboden?

Het betreft een tijdelijk functie voor bij voorkeur veertig uur in de week. Het salaris ligt tussen de € 2.100 a € 2.500 op basis van veertig uur, afhankelijk van leeftijd en ervaring.

Sollicitatieprocedure

Is deze baan jou op het lijf geschreven? Wacht dan niet langer en reageer direct! Dit kan via de sollicitatiebutton 'solliciteer'. Mocht jij meer informatie over deze functie willen, neem dan contact met ons op via 030 - 2 33 11 44 of mail ons via potterstraat@u-bossuitzendbureau.nl.

Uren 40.00
Regio AMERSFOORT

Inschrijving

De onderstaande velden met een ! zijn verplicht.

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
CV gegevens

CV upload

Bladeren
Werkervaring, motivatie of omschrijving
Nog 900 tekens toegestaan.