Project manager platform sucess

Je komt te werken bij bol.com een snelgroeiende webwinkel die meer dan zes miljoen klanten laat kennismaken met hoe eenvoudig winkelen is bij een webwinkel. Met het grootste gemak kiezen zij uit het eindeloze en steeds verder groeiende assortiment van deze winkel met onder meer entertainment, speelgoed, elektronica, klus-, luxe- en babyartikelen. Bij bol.com leveren meer dan 2.200 collega’s een unieke bijdrage om samen retail te veranderen en daarmee het dagelijks leven makkelijker te maken. Daarbij maakt het niet uit welke functie je vervult of in welk team je zit. Met elkaar zijn wij verantwoordelijk voor deze gezamenlijke missie.

Solliciteer

Wie zoeken we?

Ben jij op zoek naar een leuke tijdelijke en uidagende baan als project manager platform success? Lees dan verder. Het betreft een tijdelijk functie i.v.m. zwangerschapsverlof van mid-september t/m eind maart.

In de functie van project manager platform success bestaan jouw verantwoordelijkheden uit; je verricht analyses om inzicht en gevoel te krijgen op een hoge verscheidenheid van vraagstukkenn, je signaleert issues/verbeterkansen en formuleert scenario’s (inclusief fact-based onderbouwingen) voor procesverbeteringen, je werkt hypothesen uit en toetst ze op meerwaarde en haalbaarheid, je presenteert jouw business cases overtuigend aan het M, je regisseert de verbeter- en innovatieprojecten, waarbij je alle stakeholders (inclusief tech teams) aanhaakt.

Als project manager platform success heb je een impactvolle rol, waarin je op strategisch en operationeel niveau je meerwaarde bewijst. Je regisseert en faciliteert complexe vraagstukken, zowel top-down als bottom-up, waarbij we geen steken kunnen laten vallen. Uiteraard koppel je inzichten en de projectvoortgang proactief terug naar je stakeholders, zoals de Lead Project Manager Platform Success aan wie je rapporteert, plus alle betrokken managers en directors. Zij moeten immers perfect op de hoogte zijn van (bijvoorbeeld) koerswijzigingen, zodat de diverse projecten en programma’s goed op elkaar zijn afgestemd en afhankelijkheden effectief worden gemanaged. Detecteer je een probleem? Dan los je dat issue zelf op (eigenaarschap is een must) of haak je collega’s aan om samen beslissende actie te ondernemen. SQL skills is een pre.

Wat neem je mee?

Voor de functie van project manager platform sucess is het van belang dat je beschikt over:
- WO-studie hebt afgerond;
- 3+ jaar ervaring hebt met project/programma management;
- Je snel stappen zet, secuur werkt en interdisciplinair kunt opereren;
- Je hebt bewezen bij te kunnen dragen aan strategische besluitvorming en je kunt levellen met alle typen stakeholders;
- Je niet nerveus wordt van strakke deadlines als er veel op het spel staat;
- Je de uitvoer van analyses liever niet aan andere overlaat.

Wat wordt er geboden?

Als tijdelijk project manager platform success ga je per medio september aan de slag tot eind maart 2022. Het betreft een functie op uitzendbasis. De functie is in te vullen voor 32 tot 40 uur in de week. Het startsalaris is € 3.565 op basis van veertig uur. Salarischaal 5 € 46.499 incl vakantiegeld.

Sollicitatieprocedure

Is deze baan jou op het lijf geschreven? Wacht dan niet langer en reageer direct! Dit kan via de sollicitatiebutton 'solliciteer'. Mocht jij meer informatie over deze functie willen, neem dan contact met ons op via 030 - 2 33 11 44 of mail ons via potterstraat@u-bossuitzendbureau.nl.

Uren 40.00
Regio UTRECHT

Inschrijving

De onderstaande velden met een ! zijn verplicht.

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
CV gegevens

CV upload

Bladeren
Werkervaring, motivatie of omschrijving
Nog 900 tekens toegestaan.