Helpdeskmedewerker ICT

Een landelijke, gecertificeerde arbodienst. Ze ondersteunen werkgever en werknemer met bruikbare adviezen, gericht op het voorkomen en beperken van verzuim. Duurzaam en gezond aan het werk!

Solliciteer

Wie zoeken we?

Wil je graag het visitekaartje zijn, zet je graag jouw communicatieve vaardigheden in en heb je ervaring met het werken op een helpdesk? Solliciteer dan nu! Op de ICT Helpdesk ben je het aanspreekpunt voor al jouw collega’s en klanten. Binnen deze functie zorg je ervoor dat alle benodigde applicaties en ICT-gerelateerde vragen worden opgelost. We zijn per direct op zoek naar een gedreven en spontane helpdeskmedewerker ICT in Culemborg.

Als helpdeskmedewerker ICT geef je support (telefonisch, e-mail of remote) aan gebruikers (in- en extern) en sta je klanten professioneel te woord. Je draagt zorg voor een correcte en snelle registratie van incidenten, storingen, vragen en verzoeken in een geautomatiseerd systeem. De meldingen die je zelf kunt afhandelen pak je op en andere meldingen zet je door naar de 2de lijn. Ook als het gaat om functioneel- en applicatiebeheer zal je de 1ste lijn incidenten zelf in behandeling nemen. Daarnaast stel je gebruiksinstructies op en werk je continu mee aan het verbeteren van de dienstverlening. Tevens ben je verantwoordelijk voor het beheer/registratie van de communicatiemiddelen (laptop/mobiel).

Voor de functie is het van belang dat je beschikt over de volgende competenties;
- Klantvriendelijk: jouw streven is dat klanten altijd tevreden en volledig geïnformeerd het gesprek beëindigen;
- Communicatief vaardig: je beschikt over goede communicatieve vaardigheden, waarbij je duidelijke antwoorden kunt geven;
- Proactief: je durft mee te denken over werkprocessen en draagt actief bij aan oplossingen;
- Zelfstandig: je bent resultaatgericht, zorgvuldig, denkt in oplossingen en je kan snel schakelen;
- Samenwerken: je denkt mee en hebt een constructieve inbreng.

Wat neem je mee?

Voor de functie van helpdeskmedewerker ICT is het van belang dat je beschikt over:
- Aantoonbare ict helpdesk ervaring ;
- Je hebt passie voor klantcontact ;
- Minimaal een afgeronde MBO 4 opleiding;
- Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
- Je bent minimaal 32 uur per week beschikbaar;
- Je kunt goed zelfstandig werken en hebt geen moeite met ad ho.

Wat wordt er geboden?

Een uitdagende baan in een groeiend bedrijf, ruimte om je te ontwikkelen, een werkplek in Culemborg met leuke collega’s, marktconform salaris en pensioenregeling en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Functie voor minimaal 32 uur in de week, in eerste instantie op uitzendbasis en bij goed functioneren in dienst bij de opdrachtgever. Salaris tussen de € 2.500,00 - € 3.500,00 op basis van veertig uur.

Sollicitatieprocedure

Is deze baan jou op het lijf geschreven? Wacht dan niet langer en reageer direct! Dit kan via de sollicitatiebutton 'solliciteer'. Mocht jij meer informatie over deze functie willen, neem dan contact met ons op via 030 - 2 33 11 44 of mail ons via potterstraat@u-bossuitzendbureau.nl.

Uren 40.00
Regio CULEMBORG

Inschrijving

De onderstaande velden met een ! zijn verplicht.

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
CV gegevens

CV upload

Bladeren
Werkervaring, motivatie of omschrijving
Nog 900 tekens toegestaan.