Commercieel medewerker binnendienst

Een landelijke, gecertificeerde arbodienst. Ze ondersteunen werkgever en werknemer met bruikbare adviezen, gericht op het voorkomen en beperken van verzuim. Duurzaam en gezond aan het werk!

Solliciteer

Wie zoeken we?

Kan jij goed zelfstandig werken en hebt geen moeite met ad hoc werkzaamheden? Denk jij mee over verbeteringen en neemt initiatief? Dan zijn wij op zoek naar jou en ga je aan de slag als commercieel medewerker binnendienst in Culemborg

Als commercieel medewerker binnendienst ben jij het aanspreekpunt voor onze (potentiële) klanten. Je gaat aan de slag met (maatwerk)offertes voor onze bestaande klanten. Klanten uitleg geven bij een offerte is belangrijk. Het mede beheren van de contractadministratie is ook onderdeel van jouw werkzaamheden. Wij zijn de adviseur en het is belangrijk dat onze klanten begrijpen waarom wij bepaalde diensten adviseren.

Jouw werkzaamheden bestaan uit adviseren additionele dienstverlening bij klanten, zelfstandig offertes opstellen, mede beheren contractadministratie, het nauwkeurig bijhouden van het CRM systeem en rapporteren van de voortgang.

De nauwe samenwerking met andere collega’s (bedrijfsartsen, casemanagers en andere deskundigen) is hierin belangrijk.

Wat neem je mee?

Voor de functie van commercieel medewerker binnendienst is het van belang dat je beschikt over:
- Aantoonbare ervaring in een soortgelijke functie;
- Minimaal HBO denk- en werkniveau;
- Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
- Je bent minimaal 32 uur per week beschikbaar.

Wat wordt er geboden?

Salarisindicatie € 2.500 - € 3.500 (op basis van 40 uur per week). Functie op uitzendbasis en bij goed functioneren in dienst bij de opdrachtgever. Een uitdagende baan in een groeiend bedrijf, ruimte om je te ontwikkelen, en werkplek in Culemborg met leuke collega’s; en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Sollicitatieprocedure

Is deze baan jou op het lijf geschreven? Wacht dan niet langer en reageer direct! Dit kan via de sollicitatiebutton 'solliciteer'. Mocht jij meer informatie over deze functie willen, neem dan contact met ons op via 030 - 2 33 11 44 of mail ons via potterstraat@u-bossuitzendbureau.nl.

Uren 40.00
Regio CULEMBORG

Inschrijving

De onderstaande velden met een ! zijn verplicht.

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
CV gegevens

CV upload

Bladeren
Werkervaring, motivatie of omschrijving
Nog 900 tekens toegestaan.