Senior Financieel medewerker

Onze opdrachtgever is specialist op het gebied van flens- en dynamische afdichtingen, appendages, regelkleppen, slangen, veiligheid & afscherming, compensatoren, iindustriële deursystemen en services. Het familiebedrijf, opgericht in 1886, is niet alleen een verkoop- en service organisatie, maar tevens producent van diverse aangeboden producten. Het is een internationale organisatie en maken deel uit van een netwerk van 40 aangesloten bedrijven wereldwijd. Door gedegen kennis van de producten en de klantgerichte aanpak, staan zij bekend als ‘dé leverancier’ in dit segment. Binnen het bedrijf heerst een no-nonsense cultuur met een hoge mate van collegialiteit en drive!

Solliciteer

Wie zoeken we?

Als Financieel Administrateur houd jij zelfstandig onze volledige financiële administratie nauwkeurig op orde. Het is van belang dat jij ondernemend bent en een proactieve houding hebt. Het team waar je in terecht komt is klein maar jouw takenpakket is best groot. Daarom is het belangrijk dat je ook goed kunt functioneren onder druk! Bovendien is het handig dat je zelfstandig prioriteiten kunt stellen.

Jouw werkzaamheden bestaan voornamelijk uit:
* Zelfstandig verzorgen van de financiële administratie o.a. kasboek, bankboek, binnenkomende facturen en memoboekingen. (De binnenkomende facturen worden ingelezen in ons systeem.)
* Onderhouden van het crediteuren- en debiteurenbestand
* Controle van grootboek- en tussenrekeningen
* Voorbereiden van de aangifte omzetbelasting
* Maken van CBS-aangiftes
* Ondersteunen van de Controller bij de maand- en jaarafsluiting
* Vervanging bij afwezigheid van de administratief medewerker debiteuren
* Verwerken van de salarisadministratie

Wat neem je mee?

Voor deze functie heb je minimaal een afgeronde mbo-opleiding in een financiële richting (Bedrijfsadministratie niveau 4) en 3-5 jaar relevante werkervaring in een soortgelijke rol. Je hebt goede kennis van MS Office programma’s en ERP-systemen (wij gebruiken KerridgeCS Wholesale).
Je bent accuraat, analytisch, ondernemend, proactief en procesbewust.
Je hebt een goed (cijfermatig) inzicht waardoor je afwijkingen en onregelmatigheden tijdig signaleert.
Je bent woonachtig in Rotterdam of omgeving en fulltime beschikbaar.

Wat wordt er geboden?

Wat hebben wij te bieden? * Een marktconform salaris wat afhankelijk is van jouw kennis en ervaring * Reiskostenvergoeding, niet-ziek bonus, bonus- en pensioenregeling * Flexibele begin- en eindtijden * Alle ruimte om je te ontplooien en je ideeën ten uitvoering te brengen * Een informele bedrijfscultuur waar hard wordt gewerkt, maar ook wordt gelachen * Leuke collega’s die voor elkaar klaarstaan en elkaar versterken

Sollicitatieprocedure

Ben jij de ervaren financieel medewerker die wij zoeken? Stuur dan snel je cv naar rotterdam@u-bossuitzendbureau.nl. Heb je vragen, dan is het misschien praktischer om ons te bellen, we zijn bereikbaar op 010-7200867.

Uren 40.00
Regio ROTTERDAM

Inschrijving

De onderstaande velden met een ! zijn verplicht.

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
CV gegevens

CV upload

Bladeren
Werkervaring, motivatie of omschrijving
Nog 900 tekens toegestaan.