Servicedeskmedewerker loonwaarde

Een keurmerkinstituut. Ze geven een kwaliteitskeurmerk aan dienstverleners die zich op de juiste manier inzetten om mensen te helpen op de arbeidsmarkt. Regelmatig controleren ze de kwaliteit van de dienstverleners die actief zijn in re-integratie, inburgering en loonwaardebepaling.

Solliciteer

Wie zoeken we?

Wil jij werken voor een kwaliteitsinstituut die zich richt op duurzame arbeidsparticipatie en inburgering en vind jij het fijn om onderdeel te zijn van een kleine organisatie waar alles altijd in ontwikkeling is, zo ook jij? Heb jij een natuurlijk gevoel voor planning en overzicht en heb jij in je werk oog voor kwaliteit? Heb jij een flexibele instelling, werkt graag samen en houdt ook op hectische momenten het hoofd koel? Her ken jij jezelf hierin en werk jij graag bij een maatschappelik betrokken organisatie? Dan hebben wij een mooie uitdagende baan voor jou en ga je aan de slag als servicedesk medewerker inburgering.

Als servicedeskmedewerker loonwaarde ben jij het eerste aanspreekpunt voor alle vragen op het gebied van loonwaarde. Je bent contactpersoon voor iedereen die zich bezighoudt met loonwaardebepalingen, collega’s, auditoren maar ook bijvoorbeeld het UWV en andere deskundigen. Je handelt vragen zoveel mogelijk direct af, je verstrekt informatie, zet een proces in gang of weet goed te beoordelen naar welke juist inhoudelijke deskundige je de vraag kunt doorzetten. Jouw werkplek is op de servicedesk van Blik op Werk en binnen dat team ben jij verantwoordelijk voor het beantwoorden van alle vragen die binnenkomen over loonwaarde. Binnen de organisatie word je gekoppeld aan een strategisch account manager Loonwaarde die het contact zal onderhouden met o.a. Het Arbeidsdeskundig Kennis Centrum en Ministerie Sociale Zaken en Werkgelegenheid. Samen vormen jullie een team.

Daarnaast zorg je ervoor dat het planningsproces van de audits soepel verloopt. Voor het meten van de Uniforme Loonwaarde zijn er diverse toetsmomenten. Jij schat de rol van de organisatie in en plaatst deze binnen de Uniforme Loonwaarde Methodiek en zo weet jij welk soort audits er waar en wanneer moeten worden afgesproken. Het is belangrijk dat een auditor beschikt over de juiste gegevens om de audit adequaat uit te kunnen voeren, zoals de afgesproken tijd en dag op de precieze locatie gekoppeld aan de juiste contactpersoon. Hierin speel jij een essentiële rol.

Als servicedeskmedewerker Loonwaarde stel je rapportages voor de strategische accountmanager Loonwaarde. Bijvoorbeeld over de aantal afgenomen audits in een periode, de uitdagingen, een overzicht van de meest voorkomende vragen en een globaal beeld van trends van de auditrapportages die binnen zijn gekomen. Daarnaast sluit je aan bij overleg met collega’s en deskundigen, onder andere om processen af te stemmen en knelpunten in zowel de zakelijke als uitvoerende dienstverlening te signaleren.

Wat neem je mee?

Voor de functie van servicedeskmedewerker loonwaarde is het van belang dat je beschikt over:
- Je hebt MBO niveau vier of HBO werk- en denkniveau;
- Je hebt minimaal twee jaar werkervaring in een voor deze functie relevante rol;
- Je hebt aantoonbare ervaring met klantcontact, binnen een professionele werkomgeving;
- Je beheerst het Nederlands goed, zowel mondeling als schriftelijk.

Wat wordt er geboden?

Een organisatie waar ruimte is om op meerdere interessante projecten te werken, bijvoorbeeld op het gebied van inburgering en re-integratie. Een kleine organisatie waar veel ruimte is voor eigen initiatief, dat ook nog wordt aangemoedigd en beloond. Een afwisselende en dynamische baan van tussen de 32 en 40 uur per week, in eerste instantie op uitzendbasis en bij goed functioneren in dienst bij de opdrachtgever, een bruto maandsalaris tussen de € 2.500,- en € 3.500 afhankelijk van opleiding en ervaring.

Sollicitatieprocedure

Is deze baan jou op het lijf geschreven? Wacht dan niet langer en reageer direct! Dit kan via de sollicitatiebutton 'solliciteer'. Mocht jij meer informatie over deze functie willen, neem dan contact met ons op via 030 - 2 33 11 44 of mail ons via potterstraat@u-bossuitzendbureau.nl.

Uren 40.00
Regio UTRECHT

Inschrijving

De onderstaande velden met een ! zijn verplicht.

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
CV gegevens

CV upload

Bladeren
Werkervaring, motivatie of omschrijving
Nog 900 tekens toegestaan.