Specialist supply chain performance

Je komt te werken bij bol.com een snelgroeiende webwinkel die meer dan zes miljoen klanten laat kennismaken met hoe eenvoudig winkelen is bij een webwinkel. Met het grootste gemak kiezen zij uit het eindeloze en steeds verder groeiende assortiment van deze winkel met onder meer entertainment, speelgoed, elektronica, klus-, luxe- en babyartikelen. Bij bol.com leveren meer dan 2.200 collega’s een unieke bijdrage om samen retail te veranderen en daarmee het dagelijks leven makkelijker te maken. Daarbij maakt het niet uit welke functie je vervult of in welk team je zit. Met elkaar zijn wij verantwoordelijk voor deze gezamenlijke missie.

Solliciteer

Wie zoeken we?

Omdat je zelf startend bent, hands on en niet schuwt om telefonisch een lastig gesprek met een leverancier te voeren. Je bent enthousiast over performance verbetering in de Supply Chain en weet ook op die manier veel collega’s en leveranciers te overtuigen van de noodzaak. Uiteindelijk wordt iedereen er beter van! Je resultaatgerichtheid is groot: je weet hoofd en bijzaken te scheiden, je hebt grip op je eigen planning en gaat voor het maximale mogelijk. Verbindende kwaliteiten en overtuigingskracht zijn onmisbaar. Verder is het belangrijk dat je analytisch sterk bent en werkt vanuit data-analyses en tot actiegerichte inzichten kunt komen. Je brengt structuur aan en krijgt verbeteringen echt voor elkaar? Herken jij jezelf in bovenstaande dan zijn wij per direct op zoek nar jou en ga je aan de slag als supply chain performance bij bol.com in Utrecht.

Jouw tentakels reiken ver de organisatie in, zo zit je ook vaak samen met commerciële winkelteams of juist leveranciers. Dit maakt de rol een mix van operationele werkzaamheden en performance gericht project werk. In het operationele werk monitor je leveranciers op hun supply chain performance. Hiervoor maak je gebruik van dashboards om inzichten tevoorschijn te halen. Hierover neem je regelmatig contact met leveranciers op waarbij je deze aanspreekt op slechte performance, kennis deelt over het proces en nieuwe inzichten. Door vragen te beantwoorden, feedback op te halen en acties uit te zetten bij leveranciers en intern monitor en stimuleer je leveranciers op performance-thema’s . Nieuwsgierigheid is hiervoor een must. Je leert de operatie begrijpen, zodat je weet wat er speelt: hoe werkt het bestel en leverproces en wat gaat er goed of kan juist beter? Je bent kritisch en doordat je graag initiatief toont geeft je ook aan waar jij verbetering ziet, zowel aan de kant van bol.com als aan de kant van de leverancier. In deze rol moet je een groot beroep doen op je communicatieve vaardigheden, experimenteerdrang en je vermogen om leveranciers te overtuigen.

Daarnaast ondersteun je nieuwe projecten die zijn gericht op de Supply Chain performance. Je moet hiervoor echt een spin in het web zijn, en veel contact hebben met je collega’s van verschillende afdelingen, bijvoorbeeld van de afdelingen Supply Chain, Inkoop en logistiek. Als Specialist Supply Chain Performance ben je een gewaardeerd lid van Supply Chain Excellence, het team dat zorgdraagt voor de juiste inkoop en optimale beschikbaarheid van producten op bol.com. Als expert op het gebied van performance doe jij voorstellen die de supply chain verbeteren. De aanpassingen die jij voorstelt moeten namelijk driedubbele winst opleveren, voor de leveranciers, onze klanten en onze organisatie. Dat lukt je op basis van je enthousiasme en doorzettingsvermogen. En natuurlijk met de nodige data en proces-kennis paraat.

Wat neem je mee?

Voor de functie specialist supply chain performance is het van belang dat je beschikt over:
- Omdat je een HBO opleiding hebt richting Communicatie of Bedrijfskunde;
- Omdat je anderen weet te overtuigen van jouw verbetervoorstel;
- Omdat je graag wilt leren om met data te werkenl;
- Omdat je nooit aan jezelf twijfelt als iemand tegengas geeft;
- Omdat je graag afwisselend werk doet;
- Omdat je nieuwsgierig bent aangelegd;
- Omdat je alles van Excel snapt.

Wat wordt er geboden?

Je komt te werken in een jong en klein team. Ondanks dat je in een klein team zult werken, werk je samen met ~30 Supply chain specialisten - gedreven Supply Chain experts en data-koningen die graag nieuwe inzichten en tools voor je ontwikkelen. Jullie ambitie: performanceverbeteringen van leveranciers realiseren. De cultuur is open, informeel en nuchter. Binnen ons team heerst een gezellige sfeer en op gepaste momenten is er ruimte voor humor, we leren elkaar graag goed kennen. Onze kracht is samenwerken op basis van gelijkwaardigheid. We zijn hier allemaal om te experimenteren en te leren - we willen onszelf én elkaar dus continu verbeteren.

Sollicitatieprocedure

Is deze baan jou op het lijf geschreven? Wacht dan niet langer en reageer direct! Dit kan via de sollicitatiebutton 'solliciteer'. Mocht jij meer informatie over deze functie willen, neem dan contact met ons op via 030 - 2 33 11 44 of mail ons via potterstraat@u-bossuitzendbureau.nl.

Uren 40.00
Regio UTRECHT

Inschrijving

De onderstaande velden met een ! zijn verplicht.

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
CV gegevens

CV upload

Bladeren
Werkervaring, motivatie of omschrijving
Nog 900 tekens toegestaan.